20 Mayıs 2008 Salı

Toulon Turnuvası

Ümit Davala’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Ümit Milli takımımız 20-29 Mayıs tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan Toulon turnuvasında yarın ilk maçına çıkacak. B grubunda bulunan Millilerin rakipleri İtalya-Fildişi ve Abd. A grubunda ise Şili-Fransa-Hollanda-Japonya bulunuyor. Bizim maçlarımızı Kanal 1 yayınlayacak ama diğer maçlar hakkında bilgi bulamadım daha. Eurosport’tan bir güzellik bekliyorum, kaçırmazlar bu turnuvayı. Euro 09 elemelerinde grubunda başarılı maçlar çıkaran Millilerden bu turnuvada umutluyum kadroyu gördükten sonra.

Ümit Milli takımımızın aday kadrosu ;

Kaleciler: Ufuk Ceylah (Vestel Manisaspor), Sinan Bolat (Genk), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).

Defans : Durmuş Bayram (Kayserispor), Uğur Uçar (Galatasaray), Aykut Demir (Excelsior), Eren Güngör (Altay), Orhan Şam, Murat Kalkan(Gençlerbirliği Oftaş Spor), Emre Balak (Samsunspor), Caner Erkin (CSKA Moskova).

Orta Saha: Özer Hurmacı (Ankaraspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Özkan (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (İstanbul B.Ş.B. Spor), Nuri Şahin (Feyenoord), Bilal Çubukçu (Herta Berlin).

Forvet : İlhan Parlak (Fenerbahçe), Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Adem Büyük (Altay), Tufan Tosunoğlu (MSV Duisburg)

Özellikle orta sahamız çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Esas turnuva başlamadan önce genç oyuncuları izlemek ve futbolsuzluğu dindirmek amacıyla takip edeceğimiz bir turnuva olacak. İlk maçımız yarın 16.50’de Abd ile.

Hiç yorum yok: