29 Mayıs 2008 Perşembe

Kahn'ın vedası

Geciksek de atlamayalım. Birçoğumuzun izlediği en büyük kalecilerden biri olan Oliver Kahn Hindistan'da yaptığı jübileyle futbolu bıraktı. Jübile maçını Mohun Bagan'la oynadı Bayern ve karşılaşmayı 120.000 kişi izlemiş. Neden Hindistan, Mohun Bagan nedir, niye orası tercih edildi bunlar bir yana ( ki hakkaten neden Hindistan ya ) tam 14 sene süren Bayern Münih macerası ( dile kolay ), 8 Bundesliga şampiyonluğu, bir Uefa kupası bir de Şampiyonlar ligi kupası, milli takımla elde edilen zaferler gerçekten takdir edilmesi gereken başarılar. Kızdığı zaman bir aslana benzeyen o hallerini ve yaptığı kurtarışları özleyeceğiz.

1 yorum:

bRn dedi ki...

Bayern iş ve tatil'i aynı sırada çıkarmak istemiş olacak ki sezon bitiminden hemen sonra Asya turu ayarlamış. Takımı da Kahn'ı da çok iyi ağırlamışlar, kaleciye hediyeler, elmaslar, showlar vs. yapılmış.

Tabi Allianz'da bi jubile yakışırdı ama Asya Turu'da uygundur demiş olmalı. Futbolu bu tur ile erken kapatmak istemiş olmalı Kahn, sonrasında golf'e, çapkınlığıa, tv'lere vs. daha erken geçmek içindir belkide :)

Bu arada Bayern Temmuz'da bir daha Asya'da olacak