2 Mayıs 2008 Cuma

Manchester yolcusu kalmasın

1-1'in rövanşında St.Petersburg'da Bayern'in balonunu fena patlattı ruslar. Sezonun belki de en kötü hatta kötü ötesi oyununu oynadı Bayern ve tabi Zenit'te bu oyunu affetmedi. Dördüncü dakikada gelen golden sonra birçok insan döner bu maç desede ilk yarının 2-0 ından sonra maç Toni'nin kaçırdığı pozisyonla reelde olmasa da bitti.

Sonrasında zaten Zenit farkı yakaladı oyunu da fena biçimde kopardı. Tabi birde Hitzfield'in forveti üçlemesi de bu durumu etkiliyen faktörlerden keza Lahm ve Kahn'ın sakat olarak oynaması da etkili ama nereye kadar bunlara bağlanabilir o da ayrı bir durum. Leverkusen'i beşledikten sonra bir başka alman takımını da dörtledi Zenit. Hakikaten almanlara garezi var sanırım rusların ( belki de ikinci dünya savaşından kalma bir garezdir kimbilir ? )

Ruslar Manchester'e, Manchester'liler Rusya'ya gidecek bu sene.


Günün diğer maçında da tıpkı İskoçya'da olduğu gibi Fiorentina bastırdı bastırdı gene gol çıkmadı. Tüm tur boyunca bastırıp da gol atamayan ve elenen Barcelona'dan sonra şimdi birde Fiorentina oldu. Maçta ve uzatmada birşey çıkmayınca haydi buyrun penaltıya dendi.


Penaltılar ilk atıldığında Ferguson'un vuruşunu Frey çıkardı. Herşey Fiorentina lehine döndü derken külliyen zarar ziyan bir adam olan Vieri yine yaptı yapacağını ve penaltıyı kaçırdı ardından gelen Liverani de penaltıyı kaçırınca finalin diğer ayağının adı da Rangers olarak konulmuş oldu böylece.

Paso zarar bir adamsın be Vieri .

Penaltı atışlarını merak edenler için ;

Zdravko Kuzmanovic (pen) / Brahim Hemdani (pen)
Christian Vieri (missed pen) /Sasa Papac (pen)
Fabio Liverani (missed pen) /Steven Whittaker (pen)
Riccardo Montolivo (pen) /Barry Ferguson (missed pen)
........................................... /Nacho Novo (pen)

Hiç yorum yok: