1 Mayıs 2008 Perşembe

Play-off Günlüğü



Boston Celtics - Atlanta Hawks

Dünkü maçın özeti yukarıdaki resim gibi aslında. Boston'da üç oyuncunun yanına tek bir ekstra oyuncu bile olunca Boston maçlarını çok rahat kazanıyor. Kendi evinde beklenen bir sonuçtu aslında, tabi ki Atlanta bir süpriz yapıp evinde asıl süprize hazırlanıyordu ama olmadı. Boston'da Leon Powe ve Sam amcanın katkıları çok rahat bir galibiyet getirdi. Atlanta'da ise a Josh, JJ ve Harford'ın iyi oyunu yeterli olmadı elbette. Mike Bibby bu kadar kötü oynamaktan ne zaman sıyrılacak o da ayrı bir merak konusu artık, tek kelimeyle berbat maçlar çıkarıyor.

.
.
Serinin bundan sonraki maçı Atlanta'da olacak 4-0 beklenen bir seride işlerin buraya gelmesi de garip ve Atlanta adına güzel aslında bakalım evdeki maçı alıp 3-3'e getirip 7.maça taşıyabilecekler mi? Gönlümüz tabi ki bundan yana.
.
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards
.

Doğunun en nefis mücadelesi önceki senelerden birbiriyle kavgalı olan bu iki takım arasında geçiyor. Washington için kaybettiği zaman Play-off yolunun sonu demek olan bu maçta son saniyeye kadar nefesler tutuldu. Dün gece aslında maç Cleveland'ın kontrolünde devam etti son 1 dakikaya 7 sayı civarında önde girdiklerinde herkes bu iş artık bitti gibi düşünmeye başlamıştı. Fakat Butler bu iş bitmedi diyerek son 3.9 sn kala basketi attı ve seriyi 1 sayıyla D.C 'ye taşımayı başardı. Sonrasında ise Ilga son hücumda topu tip'ledi ama girmedi, sanırım Tanrı bu serinin böyle bitmesini istemedi

32 sayı 9 rebaund ve 5 assist. Caron Butler bu sene kendini aşıyor gerçekten tüm sezon muazzam bir performans gösterip Washington'ı taşıyan adam oldu. Bir diğer haber de sugarkid Arenas dün gece gene oynamadı ve bundan sonraki maçlarda oynamayacak. Sezonu kapatmış yapılan açıklamaya göre. Geçmiş olsun ve umarım önümüzdeki sezon bomba gibi döner.

Hiç yorum yok: