3 Mayıs 2008 Cumartesi

Kaldı bir

Çok fazla stresli geçmesini beklemediğim bir maçtı zaten Westham maçı birde daha 3.dakikada Cristiano Ronaldo imzasını atınca maç inanılmaz keyifli bir hale geldi. Sonrasında yarım saatlik inanılmaz zevkli futbol Tevez'in ve Ashton'ın güzel golleriyle süslendi ki haftanın golleri arasına ikisi de rahatça girecek. Ronaldo kaldığı yerden devam ediyor gerçekten Ronaldo sayesinde United sahada hep bir fazla kişi varmış gibi oynuyor bugün de iki gol bıraktı Westham kalesine ki ilk golündeki pozisyonu yaratışı muazzamdı.
.


Sonrasında ise Nani'nin sinire kesmesiyle Lucas Neill'e kafa atması sonucu United 10 kişi kaldı ki konu Neill olunca Nani çok hatalı bile olsa Neill birşeyler yapmıştır muhakkak diye de düşünmeden edemiyor insan. Ronaldo'nun da United'a ilk geldiğinde yaptığı çocuklukları ve hataları aynı şekilde Nani de yapıyor. Gelişimide Cristiano Ronaldo gibi olur umarım.

Chelsea pazartesi günü Newcastle'a konuk olacak o maçtan yenilgiyle ayrılması halinde United şampiyonluğu garantilemiş olacak eğer Chelsea kazanırsa herşey son haftaya bakacak United Wigan deplasmanına gidecek, bugün Wigan'ın Aston Villa'yı deplasmanda yenmesiyle kümede kalmayı garantilemesi de tabi ki United açısından bir avantaj olacak.

Velhasıl kaldı bir

Hiç yorum yok: