11 Mayıs 2008 Pazar

Helal Olsun


Servet, Arda, Mehmet Topal, Ümit Karan başta olmak üzere o formayı gien üm oyuncular bu sene şampiyonluğu hak etmişti. Geçen hafadan sonra Oftaş maçına yine temkinli yaklaşıyordum sonuç olarak futboldu bu. Sürprizleri sayesinde bu kadar sevilmişti. İlk yarılar sonunda Trabzon'dan gelen haberi beklemeden Kral'ın ve Hakan Balta'nın ağır çekimde bile zor görülen golüyle şampiyonluk geldi. Maç sonunda Servet arkadaşlarına darılmış ama platforma çağrıldığında tüm takımın onu omuzlara alması ile o dargınlık gitmiştir.

Servet'le ilgili bloga yazmıştık. İnanılmaz bir performansla oynadı, sezon başında kendisine söylenen lafları teker teker iade etti. Arda ise en yetenekli Türk oyuncu olduğunu sezon boyunca ispatladı. Mehmet Topal ise bu takımda yıldız olurken geçen sene beraber geldiği Inamoto'nun 1 sene boyunca onun önünde oynamasının ne kadar hatalı bir karar olduğunu Gerets'e gösterdi. Çok zor bir sezon oldu 5 maç ceza,sıfırdan kurlan gencecik bir takım,hoca ve futbolcular arasında olan olaylar, başkanlık seçimleri, Kalli'nin gönderilişi.

Yeni yönetim çok düzgün işlere imza atıyor artık düzgün bir hedef belirleyip Avrupa'da eskiden bulunulan yere geri dönmeyi amaçlamalı bu takım. Yeni teknik adamda bu hedefe doğrultusunda seçilmelidir. Son 2 senede yapılan transfer yanlışları yapılmadan fazlalık olan yabancıları (Bouzid-Carrusca-Barusso) gönderip yerlerine takıma uyum sağlayabilecek, mücadele eden, kaprissiz adamlar alınmalıdır. Bu yönetime geldiği ilk günden beri güveniyorum bu konuda doğru hareket edeceklerdir.

Tekrardan teşekkürler Aslanlar,helal olsun hepinize.

Hiç yorum yok: