7 Mayıs 2008 Çarşamba

Play-off Günlüğü

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers
.
Dalga geçiyorsun !! 18 atışda sadece 2 isabet mi?
Evet dün bu da oldu LeBron James kariyerinin en kötü ( muhtemelen bundan sonraki kariyerinin de ) gecesini yaşadı. 2-18 atış yüzdesi, bunların içinde 0-6 3 sayılık denemesi ve tam 10 tane top kaybı yaptı dün gece LeBron,takımın en etkili silahı olan bir adam için takımını yenilmeye mahkum eden istatistikler yaptı ( Bir benzeri 2004 de Houston maçında yaşanmıştı gerçi şimdi büyük bir artı var 10 turnover ? ). Peki diğer tarafta işler normalmiydi derseniz hayır demek çok kolay olur. Dün gece Boston'un 3 büyüğünden Ray Allen 0 ( yazıyla sıfır ) Paul Pierce 4 ( sadece ) sayı attı. 1 Nisan geçti yahu bu istatistikler şakadan başka herhangi birşey olamaz. Pierce dün 2-14 atış yüzdesi ve 6 top kaybı yapmış ki oyundaki en büyük katkısı sayı,rebaund, assist de dahil top kaybı olmuş. Ray Allen konusuna girmek bile istemiyorum 0 sayı ne be Ray peah.
Pierce dün geceki maç için "biraz kendimizi düzeltmek zorundayız çünkü LeBron her maç böyle 2-18 gibi bir yüzdeyle oynamayacak mutlaka bizi devirmeyi deneyecektir" demiş. Valla bu kadar berbat oynayan bir LeBron'a karşı son saniyelerde öne çıkmasıyla sadece 4 sayı farkla kazanılmış bir maç Boston'u mutlu etmemeli, çünkü Pierce'in de dediği gibi LeBron her maç böyle oynamayacak.
Maçın adamı Kevin Garnett oldu 28 sayı ve 8 rebaundla Cleveland'da ise Ilgauskas 22 sayı 12 assistlik bir performans sergiledi fakat takımını kurtaramadı. İkinci maç gene Boston'un sahasında olacak ve dün gece dökülen tüm yıldızlardan çok ekstra performanslar bekleyebiliriz.

Hiç yorum yok: