12 Mayıs 2008 Pazartesi

Serie A'da hesaplar feci karışacak

Ne kadersiz şu İnter taraftarları gerçekten olacak iş değil, bir türlü günyüzü göremediler. 100.yıllarından şampiyonluğa çok rahat bir şekilde giderken bir anda derbiden gelen mağlubiyet ve bugünkü tur atmak için çıktıkları Siena maçında ki oldukça garip bir maçtı gelen 2-2 beraberlikle takipçileri Roma'nın Atalanta deplasmanında kazanmasıyla puan farkı artık sadece 1 ve herşey son haftaya kaldı.



Materazzi zaten garip olan penaltıyı, topu nedense Cruz'un elinden alıp dağlara taşlara atmayı tercih etti. Neden topu gidip aldı da kullanmak istedi, Cruz yada Mancini neden müdahale etmedi orası hakikaten büyük acemilik oldu. Şimdi işler karıştı son haftaya girilirken İnter Parma deplasmanına gidiyor, Roma da Catania deplasmanına gidecek. İlginçlik de burada başlıyor biraz aslında Catania 36, Parma 34 puanda ve ikisinden biri küme düşecek. Bir tarafta hüzün diğer tarafta büyük sevinç yaşanacağı kesin maçlarda ve inanılmaz bir mücadele olacak.


Kapanışı gene İnter taraftarıyla yapalım. Ne acaip bi kitle bu İnter taraftarı ya devamlı bir çile hali mevcut gerçekten. Bahtsız ve beceriksiz başkan Moratti bu gece acaba "ulan nerden girdik şu futbol işine babam zamanında herşey daha iyiymiş sanki " der mi acaba?

Hiç yorum yok: