23 Nisan 2008 Çarşamba

Yazık ettin be Riise

Bir takım için kendi oyuncusunun kalesine gol atması kötüdür her zaman, peki bu gol dk 94+' da ve Şampiyonlar Ligi yarı finalinde evinde önde olduğun bir maçta gelirse kötü müdür, tek kelimeyle berbattır. Bugün oynanan yarı finalin Anfield Road'daki ayağında, Liverpool gayet güzel bir maç çıkarmasına rağmen ne yazık ki Riise'ın son saniye yapılan ortaya ters ayağına geleceği için kafayla vurmak istemesi yüzünden kendi kalesine topu bırakmasıyla Avram'a muhteşem bir hediye sundu. Bir hediye de Benitez'den geldi iki ayaklı maçlarda böylesine bir durumda oyuncu değiştirip zamanı bitirmemek de Rafa'nın ayıbı oldu oyuncu değişimine gitse bu pozisyonu bile yemeden maçı bitirip avantajını kaybetmeyeceklerdi.
Bu Avram inanılmaz şansa sahip bir adam buna bugün gerçekten tekrar inandım. Önce ligde devamlı olarak 1-0 1-0 gide gide manyoo'nun da katkılarıyla ligde liderlik için potada, Şampiyonlar Liginde hiçbirşey oynamadan gelinen bir yarı final ve yarı finalin ilk ayağında takımının sahadan silinmesine rağmen son dakikada gelen ikram golle eve büyük bir avantajla dönmek gerçekten muhteşem bir şans gösterisi.
Bugünkü sonuçtan sonra Chelsea oldukça avantajlı çünkü hem Premier League'de hem Şampiyonlar Liginde kendi evlerinde çok uzun zamandır maç kaybetmiyorlar.
Kop tribününde maç içinde Che sera sera yı söylediler, gol yediklerinde bile " you will never walk alone " u söylüyorlardı ki gole rağmen devam ettiler. Biraz futbolun güzel yüzü kazansın istiyorum aslında böyle maçlarda, kendini yerden yere atan Drogba yerine Gerrard'ın yüzü gülsün istiyorum çok mu şey istiyorum bunu da rövanş maçında göreceğiz.

Hiç yorum yok: