24 Nisan 2008 Perşembe

Play-off Günlüğü

Detroit Pistons - Phily 76's

Serinin ikinci maçında Detroit ilk maçtaki süpriz yenilgisinin ardından dün işi sıkı tuttu kendisi gibi oynadı ve farklı bir galibiyet elde etti. Zaten beklenen bir sonuçtu bu aslında her iki taraf da işin farkındaydı Phily belki 2-0 yaparım ufak bir mucize patlatarak evime dönerim derdindeydi, Detroit ise meydan okumayı kabul etmiş gladyatörler gibiydi.
.
Baştan sona Detroit oyunu domine etti ve bundan sonrası için gücünü gösterdi.Deplasmanlardaki maçlarda gene aynı oyunu sergilemeleri kuvvetle muhtemel zaten seri için phily nin pek şansı yok maalesef. Chancey'deki karizmayada dikkat çekeyim istedim liderlik vasfı böyle birşey herhalde.

Seri 1-1 ile Philadelphia'ya taşındı.

Boston Celtics - Atlanta Hawks
.

Dünkü maçta pek ilginç birşey yoktu açıkcası. Boston'un Atlanta'ya çok ağır geleceği aşikardı zaten, hele ki Boston savunmasına karşı Atlanta'nın bir süpriz yaratması zordu, biby ve arkadaşları da bu zor mücadeleyi artık evlerinde gerçekleştirmeye çalışacaklar. Zor mu derseniz bence imkansız. Boston'u doğu kanadında zorlayabilecek bir iki takım varsa Atlanta bunlardan biri değil.

Seri 2-0 Atlanta'ya taşındı.

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets


Batının güçlü takımı Lakers'ı Gasol hediyesinden sonra durdurmak gerçekten çok zor. Gerçi Playoff'larda Denver gibi AI ve diğer gamsızlar şeklinde olan bir takımla oynasalarda yine de takımın gücü sahaya yansıyor. Batıdaki Playoff kapışmasının başaktörlerinden birinin Lakers olacağı şimdiden belli gibi. Dünkü maçı aslında Denver çevirebilirdi kendileri maçın uyuduğu anlarda hızlı patlamalarla sonuç alabilen bir takım rehaveti hiç affetmiyorlar. Dünde bu fırsatları yakaladılar ama o kadar çok boş üçlük kaçırdılar ki ( 4-19 ) burda bir süpriz yapma şansını kaçırdılar.


Maçın adamı tartışmasız yukarıdaki arkadaş. 49 sayı 10 assist yaptı. Odom'un durduğu, Gasol'un pek işlemediği bir maçta ipleri eline aldı takımını galibiyete taşıdı. Bundan sonraki maç Denver'da ve Nuggets'ın iddialı olacağı bir saha, çünkü Denver'da takımlar rakım'dan dolayı etkilenerek biraz sorun yaşıyorlar. Bakalım Lakers Denver deplasmanında neler yapacak?

Seri 2-0 Denver'a taşındı.

Hiç yorum yok: