3 Nisan 2008 Perşembe

Duyamıyorum pardon?

NBA'in yönetilmesi en zor takımlarından biridir Newyork Knick's. Medyasıyla, memnuniyetsiz seyircisiyle, uzun zamandır başarılı olamamanın verdiği baskıyla, kaprisli oyuncularıyla gerçekten başetmek zordur. Tabi bir de en gözde şehrin takımı olunca oraya gelen tüm starların ekstra performansla oynaması da ayrı bir azap konusudur Knicks için. Özellikle bu sezon Knicks taraftarlı için ayrı bir azap konusu daha var, blogumuza konuk olan yukarıdaki şahıs; Isiah Thomas

Knicks için bu sezonda son dönemdeki diğer sezonlar gibi en diplere doğru bitiyor şu an 20 galibiyetleri var ve o kadroyla bunu nasıl başarıyorlar inanılmaz gerçekten. Stephen Marbury sakat ama takımın geri kalanının bu kadar vurdumduymaz oynaması, herhangi bir taktiğin falan olmaması, coach'u kimsenin sallamaması gerçekten artık isiah'ın ayıbı olmaya başladı. Sene ortalarından beri MSG tribünlerinde Isiah aleyhine protestolar var, ama o hiçbirşey olmamış gibi yoluna, takımına ivme kaybettirmeye devam ediyor.

Dün Memphis'le maçı vardı Knicks'in, basketbol operasyon bölümünün yeni patronuna iyi bir hoşgeldin demek istediler, fakat olmadı 130-114 kaybettiler. Yeni patron Donnie Walsh "Isiah ile oturup bu durumu konuşacağız bu böyle gitmez" diye ilk fırçayı attı. Tüm Knicks taraftarlarının gönlü soğumuştur az da olsa. Bundan sonra MSG'nin önünde Isiah aleyhine gösteriler biraz durulur gibi.

Bir göstericinin türkçe mealiyle tam olarak " Git lan burdan artık " dediği Isiah sene başından beri başlıktaki gibi konuşup öyle davranıyordu. Bakalım nereye kadar gidecek bu beraberlik ?

Hiç yorum yok: