5 Nisan 2008 Cumartesi

Arsenal 1-1 Liverpool ( Evet gene )


Sıkıldım bu skordan garip olmaya başladı artık Arsenal - Liverpool maçları . Hafta içindeki maçın benzeri bir maç oldu bugün, gene Arsenal bir sürü pozisyonu harcadı gene sonuç 1-1 . Maça Benitez forvet hattını hafta içine göre değiştirerek başladı, Crouch , Riise ile maça başladı Pool bu sefer şaşırtıcı bir şekilde rotasyon konusunda doğru bir karar vermiş Benitez. Maç Crouch'un robot dansıyla başlayacaktı neredeyse ama olmadı devre biterken attı golünü ama bu sefer de robot dansını yapmadı. Bendtner'de 54'de bu sefer golü engellemeyip takımını beraberliğe taşıdı. Maç için çok söylenecek birşey yok aslında biraz zoraki bir maç oldu her iki takım içinde kontrolü hiç bırakmamalarına rağmen yine de özellikle Arsenal birçok pozisyon buldu değerlendiremedi. Hleb'in son dakikalarda kaçırdığı iki gol pozisyonu var ki açıkcası evlere şenlik. Chelsea ve Manyoo taraftarlarının takdirini topladı Hleb bu pozisyonlarla . United yarın Boro deplasmanından 3 puanla dönerse puan farkı 8 e çıkacak ki bu kadar az bir hafta kala Arsenal'in şampiyonluk umutlarının bitmesi demek.

Ayrıca Fox TV'ye de yeter Allahınızdan bulun artık demek istiyorum, hadi bizim şansımız var izledik maçı da şöyle bir maç dururken Bez Bebek saçmalığını yayınlamak da nasıl bir anlayış izahı zor gerçekten.
Hafta içinde üçlemenin son maçı var Emirates'deki 1-1 in rövanşında bu sefer Pool'un evinde takımlar karşılaşacak ve CL yarı finaline çıkacak takım belli olacak.
O maçta 1-1 bitmesin artık ..

Hiç yorum yok: