15 Nisan 2008 Salı

Elde var Blue's


Dün Chelsea Premier League şampiyonluğuna bir nevi el salladı son dakika golüyle beraber. Zamanının büyük golcüsü Heskey maçın uzatma anlarında bulduğu golle United'ı zirvede bitime 4 hafta kala bir anlamda yalnız bıraktı, Ferguson'un son dört hafta tehlikeli demesine rağmen çok büyük bir aksilik olmazsa United bir kez daha ipi göğüsleyen takım olacak.
Dünkü maç son dönemde Stamford Bridge'de oynanan maçların bir benzeriydi fakat işte her zaman çekirge sıçramıyor. Golü bulup savunma yaparak attığı golün üstüne yatmaya çalışan Chelsea'de işler bu sefer beklenildiği gibi gitmedi. Son dakikalarda Essien'le farkı ikiye çıkarma şansı elde etse de bunu kullanamaması aslında bence biraz da ilahi adalet, çaba sarfetmemek, oyunun hakkını vermemek, devamlı oyunu öldürmeye çalışmakla da elindeki kadronun hakkını vermemenin bir cezası olmalı. Boro maçında çekirge sıçramıştı bu kez kaçamadı.
Bitime dört hafta kala böylesine garip rotasyon hamleleri de açıkcası emanetçi Avram Grant'in bile yapmayacağı türden hatalardı.
Sonuç son dakikada olsa kaybedilen 2 puan ve temkinli davranılsa da kaybedilen Premier League şampiyonluğu .

Hiç yorum yok: