22 Nisan 2008 Salı

Play- off günlüğü

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards

Serinin ilk maçını evinde kazanan Cavs dün gene çok rahat kazandı tamam herkes bekliyordu zaten Cavs'ın kazanmasını da 30 fark ??. Wizards'ın hiç direnç göstermediği maçta deplasman ekibinin "sugakid" i Gilbert Arenas berbat oynadı. Herkes maçı aslında başlamadan bitirmiş Cavs evinde 2-0 yapmak için aşırı istekli Wizards ise seri herhalde 2-0 a gelecek eve dönünce tekrar başlamaya çalışalım bu maç gitti havasındaydı. Tüm maç da öyle gitti zaten 30 sayı bir fark varsa başka da birşey düşünmek zor gerçekten.

Bakalım Wizards eve dönünce daha önceki eşleşmelerinde hakem sayesinde elendikleri Cavs'a karşı birşeyleri değiştirebilecek mi?

Houston Rockets - Utah Jazz

Rockets'in durumunu daha net anlatan bir resim olabilir mi bilemiyorum, regular season'da sakatlıklardan zaten oldukça muzdarip olan Rockets Yao gibi bir silahını kaybetmesine rağmen 22 maç üstüste kazanarak NBA tarihinin en çok üstüste kazanan ikinci takımı olmuştu. Fakat buna rağmen şanssızlıklar yakasını bırakmadı, Yao'dan sonra Alston'ında oynamaması bu seride Houston'ın ipini çekti açıkcası. Evlerindeki iki maçı da verdikten sonra mucize kovalayacaklar. Utah'ta ise keyifler yerinde bundan sonra amaç Houston'ı süpürerek dinlenmeye çekilmek. Temsilcimiz Mehmet Okur ise mide ağrıları geçtikten sonra performansını yükseltmeye başladı dün de 16 sayı 16 ribaundla oynadı ve Utah tarafında maçın adamı seçildi.

En kısa zamanda yukardaki arkadaştan tekrar salya sümük ağlayarak konuştuğu bir basın toplantısı bekliyoruz.

Hiç yorum yok: