28 Nisan 2008 Pazartesi

La Liga'da sona yaklaşırken


-Casillas ve Zamora ödülünden bahsetmiştik. Iker, bugün oynanan ve Real'in 3-0'lık galibiyetle kapadığı Bilbao maçında yine kendinden geçmiş ve kalesini gole kapamış. Artık geri sayım başladı, haftaya kazanırsa resmen ilan ediyor Real şampiyonluğunu. Ertesi hafta Barca önüne şampiyon çıkacak.

Cassilas saves a PK 37

-Barcelona ve Villareal arasında geçen 2.lik yarışına ise Villareal 4 puan fark yaptı Barca'ya.2.lik için ipler Villareal'in eline geçti.

-Alt sıralar kaynamaya devam ediyor. Levante ve Murica gittiler artık. Zaragoza-Huelva-Valencia-Osasuna-Valladolid ve Getafe korkuyu hissediyorlar.

-Koeman'ı kovan Valencia küme düşme hattında bulunan rakiplerinden Osasuna'yı 3-0 ile geçti. Geri kalan 4 haftada hala rahat değil Valencia,4 puan fark var Zaragoza ile. Zaragoza ise haftayı 1 puanla kapadı. Valencia'nın düşmesi için ısrarım devam ediyor, Koeman'ı getirerek hak ettiler bunu.

- La Liga'da bu hafta Ersen Martin ilk golünü attı Huelva formasıyla.Levante karşısında takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. Talihsiz bir başlangıç yapmıştı sakatlıklar-kırmız kart ama çok önemli bir maçta affettirdi. Huelva kalırsa ligde Ersen seneye daha olumlu işler yapabilir.

Hiç yorum yok: