3 Nisan 2008 Perşembe

Liverpool bir adım önde (mi ?)


Tanrı Champions League maçlarında Liverpool'a cidden kıyak geçiyor buna inanmaya başladım artık. 3 günde bir oynanacak maçların ilkinde Emirates stadında Arsenal suskun golcüsü Adebayor'la öne geçmesine rağmen Gerrard neden herkesin kendisine gıpta ettiğini ispat edercesine bana göre "Overrated" oyuncunun kralı olan Kuyt'a nefis bir pas çıkardı o da bunu boş geçmedi tabi. İkinci yarıda Arsenal oyuna hükmetmesine ve gol pozisyonları bulmasına rağmen önce Pool defansını sonra da kendi oyuncuları Bendtner'i aşamadı. Özellikle Arsenal'in bir hücumunda Bendtner'in defans oyuncusu gibi topa müdahalesi inanılmazdı. Neyse daha önünde upuzun zaman var kendisinin ama forvet mi olacak defans mı bir karar vermeli, şaka bir yana dünkü pozisyonu büyük şanssızlıktı kendi ve takımı adına.
Wenger maç sonunda verilmeyen penaltıları için isyandaydı, hakkını aramak güzel ama şu sıralar kendisi devamlı bir dert yanma halinde bu ruh halini çok sıklaştırmasa iyi olacak biz onu böyle sevmedik. Maç sonunda "Biraz şanssızdık tabiî. Özellikle de onlar skoru eşitlediklerinde gerçekten çok şanssız olduğumuzu hissettim. Ayrıca hakemin penaltı vermeyerek büyük bir yanlışa imza atmasında da şanssızdık hakkaniyet ölçülerine göre yüzde 100 penaltı vermeliydi" demiş.
Şimdi sıra lig maçında Arsenal için ligdeki iddiasını devam ettirmesi açısından Liverpool içinse Evertonla farkı korumak açısından hayati önem taşıyan bir maç olacak iki takımda puan kaybetmek istemiyor. Haftasonu gene çok keyifli bir maç bizi bekliyor.

Hiç yorum yok: