20 Mart 2008 Perşembe

Gururumuz Hidayet`ten kariyer gecesi


NBA`de forma giyen yıldız oyuncumuz Hidayet Türkoğlu`nun kariyer rekoru kırıp 39 sayı attığı maçta takımı Orlando Magic 87-86 lik skorla Washington Wizards`a boyun eğdi. Hidayet 39 sayısının yani sıra 6 ribaund alıp 3 de asist yaptı . Gerek hücum gerekse savunma da takımını tek başına ayakta tutmasına rağmen belki de yorgunluğun etkisiyle maçın son saniyesinde takımına galibiyeti getirecek turnikeyi kaçırdı. Bu maçın ardından sezon sayı ortalamasını 19.9 a çıkartan Hidayet en çok gelişme kaydeden oyuncu ödülü içinde iddialı adaylar arasında bulunuyor.
Gecenin diğer maçlarında Philadelphia 76ers eski oyuncusu Allen Iverson`in takımı Denver Nuggets`i 115-113 ile geçerek hem playoff şansını iyice yükseltti hem de rakibinin umutlarını iyice azalttı. Iverson takasında Sixers`a gelen Andre Miller 28 sayı 12 asist ile maçın yıldızıydı.
Batının zirvesini ilgilendiren maçta ise New Orleans Hornets 22 maçlık galibiyet serisi bir gece sona eren Houston Rockets`i 90-69 luk skorla evine eli boş yolladı.

Hiç yorum yok: