30 Mart 2008 Pazar

"El Turco" & Villarreal zirveye doğru



Villar haftalardır çaktırmadan yaklaştığı Barça'yı bu hafta oynanan maçlar sonunda geçerek ikinciliğe yerleşti ve yarınki Madrid Sevilla maçını beklemeye başladı, dualar Sevilla'yla tabi.

Maç başladığında Atletico biraz daha iyi gözükse de 38. dk'da Cazorla daha sonra Nihat'ın iki golüyle Villar bu engeli de rahat aşmış gözüküyor. Villar'ın bundan sonraki fisktür avantajı gerçekten gözardı edilemeyecek bir durumda önümüzdeki hafta Sevilla deplasmanına çıkacaklar, ondan sonra Almería, Valladolid, Betis , Getafe gibi takımlarla maçları olacak nispeten kolay maçlar bekliyor Villar'ı tabi onlarda önündeki Real'in takılmasını bekliyor. Açıkcası La Liga'da olan bunca süprizden sonra beklemelerini de normal karşılamak lazım.


Bir paragraf'da temsilcimiz Nihat Kahveci için bugün gene güzel oyununu gollerle süsledi, özellikle attığı ikinci gol vuruş açısından oldukça zordu. Stat hoparlöründen "El Turcoooo" sesini duymak binlerce insanın bu şekilde kendisine tezahürat yapması gerçekten insanı mutlu ediyor. Umarım bu formunda devam eder Nihat, özellikle Euro 2008 de bu formuna çok ihtiyacımız olacak.

Hiç yorum yok: