25 Mart 2008 Salı

Bafra'da kanlı baskın ...


Hakikaten inanmak zor artık bu ülkede olan bazı şeylere. Bugün öğle saatlerinde Bafra Belediyespor klübüne ait İshaklı'daki tesislere kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. 3. Lig 2.grupta bu takım kim,niye,neden böyle bir eyleme maruz kaldı şu an için tamamen meçhul, bilinen takımı elinden tutup düştüğü yerden kaldıran antrenör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü'nün hunharca katledildiği. Futbolun güzelliğine zaten can çekiştiren zihniyet en son noktayı bu kurşunlarla koydu. İlerleyen günlerde gelişmeler nasıl olacak bilemiyorum şu an için konu tamamen muamma ama ileride çıkar detayları muhakkak.

Türk futbolunun gidişatına bir yön verilmez ise, futbolun içinden kendini mafya olarak görenlerin temizlenmesi sağlanamaz ise, temiz ve namuslu insanlar ısrarla klüp çatılarından uzaklaştırılırsa, çalışıp başarmak yerine çalıp çırpmak düsturunu edinenler futbol sahalarından koparılamazsa bu gidişatın sonunun çok da iyi olmadığını görmek için kör olmak lazım.
Bununla alakalı bir alıntı yapalım konuya yakın olan kişilerden ..
"Ne desek boş şu anda olayın neden ve kimler yapıldığı hala daha bilinmiyor sadece olayın oluş biçimini öğrenebildim.Siyah transit 34 plaka bir minibüs klübün önünde duruyor bu şerefsizler 3 kişi.Birinci kişi içeri dalıyor İsmail Hocama ateş ediyor hoca kalbinden 2 kurşun alıyor bir tanede karaciğerine klüp müdürümüz peşlerine koşuyor saldırgan klüp müdürümüzüde vuruyor.O sırada TD Sedat Gezer Hocam Öğretmenler evinden toplantıdan geliyor saldırganların 2 si birisinde taramalı varmış klübü taramaya başlıyorlar Sedat Hocam aşağıdan geliyor yapmayın arkadaşlar derken bu şahıslar Sedat Hocamada ateş ediyor.Kurşun Sedat Hocanın kalbine giriyor Sedat Hoca 2 kurşun alıyor diğer kurşun dalağına gidiyor dalağı parçalanıyor.Kaleci Antrönörümüz olay yerinde vefat ediyor,Sadat Hoca tüm müdahalere rağmen kurtarılamıyor.Savcı,Emniyet Müdürü,Kaymakam incelemelerde bulundular 47 adet boş kovan tespit ettiler.Klübün her tafaı kurşunlarla dolu idi.Olayı bir çocuk görmüş,dışardan sıkanlar az daha beni vuracaktı demiş şu anda sorguda.Minibüs büyük ihtimalle çalıntı ve plakası sahte.Klüpte bir tane bile güvenlik görevlisi,kamera yok.İsmail Hoca tehdit felan almamış,sadece 15 dakika önce telefon geliyor ve o böyle olmaz gibisinden telefon konuşması oluyor daha sonra olay patlıyor.Ne İsmail Hocanın nede Sedat Hocanın bu tür kişilerle işi olmazdı.Saldırının bir ihtimalde dışarıdan olabileceği söyleniyor,bunun ayrıntılarını emin olmadan yazmak doğru olmazKlüp binası önü çok kalabalıktı;Taraftarlar,Federasyon üyeleri,Ercüment Coşkundere'de oradaydı futbolcular içerideydi sadece Mahmut'u gördüm şokta idi,Ercüment Hoca ile konuştum burada böylemi karşılacaktık diye sitemleştik.Şimdi ne mi olacak,Bafraspor Çorum maçına ve bundan sonraki maçlara çıkmayacak futbolcular artık Bafra'da durmayacak herkez Bafları çocuklar bile dahil buradan gitmek isteycekler haklı olarak tırnağımızla,sesimizle geldiğimiz şu günlerde 3 şerefsizin ortalığı karıştırması türk sporunu ve Bafra halkını tehkiye sokması oldukça düşündürücü.Şu anda klübün önünde herkez ağlıyor,Bafra ağlıyor..Bu eylem Bafra Halkına yapılmış bir eylemdir,bu eylem Türk sporuna yapılmış bir eylemdir,bu eylem türk halkına geleceğin gençlerine geleceğimize yapılmış olan bir eylemdir.Hepimizin Başı sağolsun "


Vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralananlara geçmiş olsun diyorum. Umarım tekrar böyle bir post atmak durumunda kalmayız. Hepimizin başı sağolsun.

Hiç yorum yok: