21 Mart 2008 Cuma

Energy Solutions Arena`da hüsran



Utah Jazz üst üste 20. iç saha galibiyetini alıp klüp rekorunu kırmak için çıktığı sahadan hayal kırıklığıyla ayrıldı . Maç boyunca ilk periodda oluşan 20 sayılık farkı kapatmak için uğraşan Jazz bunda başarılı olamadı ve Lakers 106-95 maçı kazandı. Deron Williamsin 26 sayı 12 asist 7 ribaundlük performansı galibiyete yetmezken Lakers`da ise Kobe Bryant 26 sayı 8 ribaund 7 asist , Lamar Odom ise 21 sayı 12 ribaund 6 asist ile zaferde önemli pay sahibi oldular. Temsilcimiz Mehmet Okur ise mide rahatsızlığı sebebiyle 28 dakika forma giydiği maçta 10 sayı 7 ribaund ile oynadı. Bu sonuçla birlikte evinde 4. yenilgisini tadan Utah Jazz Kuzey Batı grubunda liderliğini sürdürüyor , Los Angeles Lakers ise Pasifik grubunun zirvesinde.

Gecenin diğer önemli maçında Boston Celtics deplasmanda Dallas Mavericks`i mağlup etti. Dallas Mavericks Kidd takasının ardından galibiyet yüzdesi yüzde 50 nin üstündeki takımlara karşı kaybetme geleneğini de böylece sürdürmüş oldu. Playofflar yaklaşırken Mavericks taraftarları için durum ümit vadetmiyor.

San Antonio Spurs ise deplasmanda Chicago Bulls`u zorlanmadan geçerken üst üste 4 yenilginin ardından ayağa kalkmasını bildi . Bulls`da Hinrich bileğini burktuğu için bu maçta forma giyemedi.

Hiç yorum yok: