23 Mart 2008 Pazar

Bu şeref Cancellara`nin


Evet yine aynı isim Cancellara , bisiklet dünyasını bir kez daha şok etti. Milan - San Remo`da elde ettiği birincilikle bir sporcu olarak sürekli kendini geliştirmenin ne kadar önemli olduğunu herkese gösterdi İsviçreli bisikletci. Bundan 2 yıl önce Cancellara dendi mı akla iyi bir zamana karsıcı akla gelirdi . Oysa o artık uzun turlarda iddialı olabilen hatta kazanabilen , tek günlük klasiklerde her kaçarak hem son sprintiyle zafere ulaşabilen bir bisikletci. Bu şekilde bir sıçrama bisiklet sporunda çok sık görülmez . Ama o bu başarısını uzun süren antremanlarına ve çalışıp kendini geliştirmekten asla bıkmayan karakterine borçlu.
Şimdi sırada Nisan klasikleri var , bu formuyla 2006`nın ardından 2. Paris-Roubaix şampiyonluğunu elde etmesi kimseyi şaşırtmaz.
Evet Cancellara artık komple bir bisikletçi ama o çok daha iyi olabileceğinin farkında. Tırmanışlarını 1-2 kademe geliştirebilirse 2-3 yıl sonra onu bir Temmuz ayı Champs Elyses`de sarı mayosu içinde Fransa Bisiklet Turu şampiyonluğunu kutlarken görebiliriz.

Hiç yorum yok: