4 Temmuz 2008 Cuma

Terlik kavgası


Bu ne şimdi? Eve geldim nette ne var ne yok bir bakalım diye bu haberi gördüm. Beşiktaş'ın iki kaptanı Üzülmez ve Toraman yemeğe terlikle inme mevzusu yüzünden birbirine tekme tokat dalmışlar. Tamam bu iki adam arasında zaten uzun zamandır bir husumet vardı da böylesine bir sebepten bu kadar olay yaratmak tamamen çocukça bir davranış. Takım içinde bazen bu şekilde istenmeyen olaylar yaşanır anlarım bunu ama, asıl komik ve anlaşılmaz olan Beşiktaşlı bir çok taraftarın " panda " diye hitap ettiği Sinan Engin'in bu kampta ne işi var diye sorgulanmaması, sen oyuncuların arasında böyle bir husumet olduğunu bilmiyor ve çözemiyorsan o kampta ne işin var diye sormazlar mı adama, bir de sıcağı sıcağına açıklama yapmak mı profesyonellik ? "İki kaptanımız yumruk yumruğa kavga etmiştir. İkisi de takımdan gönderildi ve kadro dışı bırakıldı", "Bu kavga haberini yazan gazeteciler, bu haberin kaynağını açıklayana kadar antrenmanlara alınmayacak", "İki futbolcuda satılıktır. Gelecek tekliflere açığız", "Bu iki futbolcunun aralarında daha önceden bir husumet varmış. Bir süredir konuşmuyorlarmış. Bu son olay da sarsılma noktası olmuş", "Bu iki oyuncuyu en yüksek para cezası vereceğiz" gibi laflar mı takım idareciliği ? Hele ki gazetecilerin tesislere alınmayacağı açıklaması tam evlere şenlik, adam sana niye kaynağını açıklasın artı haber yalan değil. Bunca rezilliğin içinde kendini hiç sorgulama gereği duymadan doğru haber yazan adamı suçlamaya çalışmak da açıkcası komik olmuş.

Üzülmez olaydan sonra kavgadan daha da saçma bir açıklama yapmış "Bu saatten sonra söylenecek çok da şey yok. Yönetimin vereceği her karara uyacağım. Yaşanması gereken bir olaymış ve yaşandı. Bir takımda bazı kurallar vardır. Bu kurallara herkes uyar. Eğer yemeğe terlikle inilmeyecekse inilmez. Bu kuralları ben koymuyorum. Yönetimin kararını bekleyeceğim. Pişman değilim. Karşı tarafında böyle bir olayda neler düşündüğünü ve niyetinin ne olduğunu bilmek lazım. Beşiktaş'ın kaptanı olarak böyle bir olayın içinde bulunduğum için çok üzgünüm ama yaşanması gerekiyormuş ve yaşandı". Bu nasıl bir açıklama yahu "kurallara uymuyordu bende tekme tokat daldım" bu mu yani ? Orada coach var, genel menajer var gidip uyarırsın eğer olmazsa gidip rapor edersin görevini tamamlarsın. Velhasıl son durum olarak Galatasaray Kewell'ı, Fenerbahçe Aragones'i getirip transferler ve takım üzerine uğraşırken, Beşiktaş Avusturya kampında terlik görünümlü husumet kavgası yüzünden iki kaptanını da kamptan yolladı.
.
Edit ; Fenerbahçeli bir dostumun konu hakkındaki enfes lafını da buraya koymadan edemedim "Kezman da Selçuk'a terlik falan fırlatsa ya bi ara birbirlerine girseler"

Herkesin derdi başka tabi.

Hiç yorum yok: