17 Temmuz 2008 Perşembe

Eto'o ?

Hep şakadır, reklam çabasıdır canım ya diye geçiştiriyorduk da işler iyice arap saçına döndü. Barça'nın 3. kurtulmaya çalıştığı oyuncusu Eto'o Özbekistan'ın Kuruvchi takımıyla anlaşma sağlamak amacıyla Taşkent'e gitti. Hala olacak gibi gelmiyor bana ama ortada senelik 40 milyon Euro gibi bir rakam dolanıyor. Bugün basın toplantısı yaptı Eto'o ve hala düşündüğünü ve Taşkent'e hem görmek hemde insanları tanımak istediğini ve oldukça ilginç bulduğunu söylemiş. Kendisi hakkında en doğru kararı vermek istediğini falan belirtmiş. Kuruvchi başkanı Tavakkal Isomilov'dan da övgüyle bahsetmiş. Yahu Özbekistan nedir, neler oluyor, Eto'o bunları söylüyor bu gezilere çıkıyorsa senelik 40 milyon Euro söylemi doğru mudur acaba diye insan kıllanmıyor değil.


Bir de işin Fenerbahçe tarafı var o da ayrı bugün birçok kanalda Mahmut Uslu ve Yıldırımın Taşkent'e uçtuğu söyleniyordu. Eto'o da daha önce teklif yaptıklarını söylemişti. Bakalım şu hengamede belki biz kaparız Eto'o'yu mu diye düşündüler bilinmez ama ortalık dedikodu kazanı halinde devam ediyor. Valencia'da istiyor Eto'o'yu gerçi ırkçılık olayları yüzünden ispanya'ya pek de sıcak bakmıyor kendisi, kamerunlu resmi olarak bakalım en son kimin elinde kalacak ?

http://www.pfc-kuruvchi.com/eng/index.asp kuruvchi'nin resmi sitesi. Takipteyiz merakla. Şayet böyle birşey olursa Özbekistan'a gitti diye nerden nereye dediğimiz Fabio Pinto için de bir özür yazısı yayınlayacağım. Adam öngörülüymüş vesselam.

Hiç yorum yok: