11 Temmuz 2008 Cuma

# 3 Uğur Uçar

3 numaralı formanın yeni sahibi oldu ‘’Kaptan’’ Uğur Uçar. İnanılmaz bir sevgi beslerim Uğur’a karşı. Kayseri’ye gönderilmesi belki onun açısından büyük tecrübe oldu ama Galatasaray taraftarına Cihan eziyetini çektirdi. Gerets’in en büyük yanlışlarından birisi olarak kalmıştır hep aklımda Uğur’un gönderilip sağ bekin Cihan’a emanet edilmesini. Bu sene takıma döndükten sonra formayı kısa sürede hak ederek aldı. Oynadığı maçlarda hep belli bir performans ortaya koydu, ileri çıktı asistleriyle ayakta alkışlattı kendisini. Kafasını kaldırarak oynuyor, topa gömmüyor kendisini belki en önemli özelliği bu. Her futbolcuda olması gereken bir özellik ama biz Sabri ve Cihan’ın kafayı kaldırmadan yaptıkları garip ortalara alışık olduğumuz için ilaç gibi geldi Uğur. Konya maçında Batista ile çarpışıp dizini kırdığında herkesin içi gitti. O maçtaki sakatlığı çok etkiledi Galatasaray'ı. Buna rağmen o acıyla kendisini denemek için taç atışını kullanmaya çalışması gözümün önünden gitmez. Sakatlandıktan sonra Kalli değişik arayışlara yöneldi onun mevkisi için. Leverkusen maçında Barış’ı koydu, daha sonra Barusso’yu 1 maç denedi. En sonunda elindeki tek alternatif Sabri’ye dönmek zorunda kalmıştı. Eksikleri hala var. Çok hızlı bir oyuncu değil ama oyun zekasıyla telefi ediyor bunu.

Bugün yeni sezonda giyilecek forma numaralı belli olmuş . Uğur, Bülent Korkmaz’dan kalan ve kullanılmayan 3 numaranın sahibi oldu. Tüm Galatasaray taraftarı onun kaptan olarak sahaya çıkmasını bekliyor 1-2 sene içinde. Forma numarasıyla bir adım daha yaklaştı buna. İlk önce sahalara dönüp,sakatlığını atlatması daha sonrada uzun yıllar Galatasaray kaptanı olarak izlemek en büyük beklentilerimizden birisi Uğur için. Aydın’da 7 numaralı formayı almış gözüküyor resmi siteye göre.

1 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

uğur gs de tek orta açabilen oyuncu fakat mütiş kademe hataları yapıyor.Hele sabriyle önlü arkalı oynadılarmıtv karşısında hangisine gülsem şaşırıyorum.