25 Temmuz 2008 Cuma

Gömlekçi


"Engin, Fenerbahçe’nin yeni transferi Daniel Güiza'ya da gönedermede bulunarak, Brezilyalı Bobo’nun İspanyol futbolcudan 3 gömlek üstün olduğunu idda etti.
Güiza’nın da iyi bir futbolcunu olduğunu, fakat Bobo kadar aktif bir golcü olmadığını savunan Sinan Engin, Bobo'nun bu sezon geçtiğimiz sezon yaptığı hataları tekrarlamayarak yeniden Beşiktaşlı taraftarların yıldızı olacağını belirtti."
.
Ne bitmez bir çabaymış bu arkadaş anlamadım gitti. Carlos gelir Üzülmez açıklama yapar "10 Carlos ederim", Sinan Engin açıklama yapar "Tello 10 Carlos eder", şimdi de Bobo Guiza'dan 3 gömlek üstün şu bu ... Sana ne arkadaş elalemin futbolcusundan, yani bir gün olsun Fenerbahçe'den birisi kalkıp da 1 Lugano 10 Sivok- Zapo eder gibi bir laf etti mi ya da neden böyle bir kıyaslama gereği duyup da kendini komik duruma düşürüyorsun. Daha yeteneklidir, daha iyidir lafım sözüm yok da bırak da sahada performanslar konuşsun dimi ama. Hiç kimse bu mantaliteyle Fener'de 27.000 kombine satılmış, Beşiktaş'ta 2.000 kombine satılmış, bir tarafta kaptan kavgaları diğer tarafta huzur var o halde Volkan Ballı 10 tane Sinan Engin eder de demiyor. Nedir bu çaba anlamadım gitti.

Hiç yorum yok: