11 Temmuz 2008 Cuma

Dingonun ahırı


Beşiktaş'ta terlik savaşının sonlandırıcısı konumundaki " imparator " Sinan Engin, olay sonunda yaptığı açıklamada " Burası Dingo'nun ahırı değil, bu iki oyuncu da bir daha Beşiktaş forması giyemeyecekler" diye buyurmuştu. Tabi bir menajer'in asli görevi ateşe benzin dökmek değil, ama sanırım birçok Beşiktaş taraftarının "panda"sı için bu geçerli değil. O gün sıcağı sıcağına yaptığı açıklamalarla herşeyi kesip atmıştı. Normalde her iki İbrahim'in de elde bavullarıyla yollanması gerekmez mi? Peki böylesine ağır, her türlü ipi kesip atan laflardan sonra bugünkü açıklamalar nedir?

" Lig TV'ye konuşan Engin, her iki oyuncunun da affedilmesini istediğini ancak son kararı yönetimin vereceğini söyledi. Özellikle İbrahim Üzülmez'i çok sevdiğini söyleyen Engin, "Onun yeri ayrı, 8 yıldır bu takımda" diye konuştu. Engin İbrahim Toraman'ı da sevdiğini sözlerine ekledi. Beşiktaş'a yıllardır hizmet veren bu iki futbolcunun takımdan böyle ayrılmaması gerektiğini savunan Sinan Engin, "Ben affedilmelerini isterim ama bu sonuçta benim istememle olacak bir şey değil. Buradaki karar artık tamamen yönetime ait. Olay benden çıktı" diye konuştu."
.
Bu kadar aymazlığa, iş bilmezliğe gerçekten artık şaşırmamak elde değil işin garibi buna bir tepki de gelmiyor, madem bu adamları böylesine seviyordun, niye ortalığı o gün ateşe verdin diye sorulmaz mı şimdi?Beşiktaş'ı daha da kötüye götürmek için işbirliği içindeler sanki, yönetim hataları, garip tehditkar havalarda mesajlar, bu yapılamayacak mesajlar yüzünden (pafla çıkarız, takımı ligden çekeriz, yakarız, yıkarız) ağırlığını gittikçe kaybeden bir başkan, etliye sütlüye karışmayan, devamlı mazlum modundaki bir teknik direktör ve menajer Sinan Engin bitmeyen bir hatalar yumağı gibiler, süreç devam ettikçe hatalar da katlanarak devam ediyor. Sinan Engin show daha neler yapacak merakla bekliyoruz.

1 yorum:

Gokhanson dedi ki...

NE ZAMAN BIRAKIP GİDECEKLER..GİTSİLER ARTIK...BİZ BEŞİKTAŞ OLMAK İSTİYORUZ...BAŞKA BİŞEY DÖNÜŞEN Bİ TAKIM DEĞİL...