22 Temmuz 2008 Salı

Fernando Meira Galatasaray'da


Geldi,geliyor uçaktan indi derken Meira artık resmen Galatasaray’lı. Yapılan hamleler oldukça güzel şu ana kadar. Sıfır bonservisle alınan Kewell ve üstüne Meira gibi kendini kanıtlamış bir isim alındı. Yerli oyuncu olarakta genç yetenekleri takıma kazandırdı yönetim. Servet-Emre Güngör ikilisi oldukça başarılı olmuşlardı ligin 2.yarısında. Yinede alternatif olarak sadece Emre Aşık bulunuyordu kadroda. Servet ve Emre’nin çok ciddi sakatlıklar yaşadığı göz önüne alınınca buraya bir isim alınması gerekliydi zaten. Meira ile bu bölgedeki sorunlar halloldu kağıt üzerinde. Nasıl bir performans sergiler, uyum sağlar mı sezon içerisinde görüceğiz. Servet ve Meira ikilisi görüntü bakımından oldukça korkutucu bir ikili olacaklar. Mert Aydın’ın Meira transferi ile ilgili bugünkü yazısına bakmakta fayda var.

Kale için Aykut’a güveniyorum. Eksikleri var taoplara çıkma konusunda yerine tecrübeli-kendini ispatlamış bir adam alınmayacaksa Aykut’la devam edilmesi taraftarıyım.
Orta sahada alternatif oldukça fazla zaten.Ayhan-Barış-Hasan-Aydın-Serkan gibi isimler yedek olacak gibi gözüküyor. Uğur, dönene kadar sağbekte bir eksikliği var takımın. Sabri ile idare edilmeye çalışılacak o bölge şimdilik. Sırada forvet transferi var deniliyor. Kısa bir süre içinde halledilir umarım bu transferde az kaldı ön elemeye.

Hiç yorum yok: