17 Temmuz 2008 Perşembe

NBA Haberleri

Celtics Patrick O'Bryant'la sözleşme imzaladı

Son şampiyon Boston Celtics geçtiğimiz günlerde James Posey'i kaybettikten sonra free agent Patrick O'Bryant'la takımına takviyede bulundu. 2006 Draftında ilk turda seçilen O'Bryant 1.7 sayı ve 1.3 rebaund ortalamalarıyla 2 sezonda Golden State Warriors'da 40 maç forma giyme şansı bulmuştu. Yedek kadrosuna bir alternatif geldi Boston'dan, bakalım yeni imzalar da gelecek mi ?

Toronto Raptors Hırvat Ukiç'le sözleşme imzaladı

Raptors Hırvat guard Roko Ukiç'le 3 senelik sözleşme imzaladı. Oyuncu 2 sene ispanya'da oynamış ve ispanya kupasını kazanmıştı. NBA'de 2005 draftında 45.sıradan seçilmiş ve son sezonunda Lottomatica Virtus Roma forması giyip %54 şut yüzdesiyle 11.5 sayı, 2.4 rebaund, 2.8 assists and 1.1 top çalma yüzdeleriyle oynamıştı. T.J Ford'un gidişinden sonra Ukiç ne kadar bu boşluğu doldurur bilinmez ama eksik bölge için iyi bir transfer olmuş.

Houston Berry'i basına tanıttı

Sevdiğim düzgün oyunculardan olan Barry Houston formasıyla basına tanıtıldı. Umarım başarılı bir sezon geçirir yeni formasıyla da üçlüklerine devam eder.

Tyronn Lue Milwaukee Bucks'la sözleşme imzaladı

Bucks garip bir ya tutarsa mantığıyla free agent olan Tyronn Lue ile 2 yıllığına 3.9 milyon dolarlık kontrat imzaladı. 10 yıllık veteran oyuncu geçen sezon Hawks ve Mavericks formalarını toplamda 50 maç giyip 5.8 sayı ve 1.5 assist ortalamalarına imza atmıştı. Tabi Bucks'ta o pozisyonda Mo Williams ve yetenekli Ramon Sessions var, sanırım 3. guard olarak Bucks'ta forma şansı bulacaktır.

Hiç yorum yok: