10 Temmuz 2008 Perşembe

NBA Haberleri


Elton Brand Philly'de

Clippers'ın All Star oyuncusu Elton Brand 82 milyon dolara 5 yıllık kontrat imzaladı. Herkes Baron Davis'in Clippers'a katılmasıyla Brand'in kadroda kalacağını düşünüyordu ama o philly'i tercih etti. Para bir nebze ölçü olsa da Philly'nin kadrosu Miller - Iguodala - Brand - Dalembert falan olarak düşününce gerçekten keyif verecekler. Sanırım Brand'de bunu tercih etti. Şimdi hedefte elbette gömülü savunmayı çökertecek bir dış şutör var, böyle bir pota altına sahip olduktan sonra bir şutörle herşey çok çok değişir ve doğu'da direk hedefe oynayan bir takım haline gelebilir Philly, Ben Gordon'la ilgilendikleri söyleniyor ki eğer olursa tadından yenmez.

Joe Alexander Milwaukee ile sözleşme imzaladı

Bucks draftta 8. sırada seçtiği yetenekli forvetle sözleşme imzaladı. Taiwan doğumlu oyuncu senelik 2 milyon dolar alacak, umarım yaz liginde iyi birşeyler yapar da Bucks'ı düştüğü çukurdan biraz olsun dışarı çıkarır.

Danilo Gallinari Knicks ile sözleşme imzaladı

Knicks draftta 6.sıradan seçtiği İtalyan Danilo Gallinari ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Geçen sene Armani Jeans Milano'da oynayan oyuncu senelik 2.4 milyon dolar alacak. Donnie Walsh'ın iyi hamleleri devam ediyor Knicks'te ki coach Mike D'Antoni aşısı tutarsa Knicks bu sene iyi işlere imza atabilir.

Küçük Gasol abisinin izinde

Pau Gasol'u Lakers'a hibe ettikten sonra belini bir türlü doğrultamayan Memphis tekrar bir Gasol'la anlaşma sağladı. Pau Gasol'un kardeşi Marc Gasol Memphis'le sözleşme imzaladı. Sen git abisini Lakers'a hediye et sonra kardeşini transfer et. Hakikaten tekme tokat dalınacak GM sahibi bir takım bu Memphis . Bakalım belki küçük Gasol iyi birşeyler yapar yeni takımıyla, demeyi çok istiyorum ama haydi öyle umalım.

Toronto Raptors ısınıyor

Gitti, kaldı, gidecek derken Jose Calderon Toronto'yla yeni kontrat imzaladı. Muhtemelen ilk beş guardı olmayı kesinleştirmiş olması lazım bu kontrat için tabi T.J Ford'un da Indiana'ya gitmesi etkili, umarım biraz olsun sporcu ahlakı elde eder de her pozisyonda faul almak için kendini yerden yere atmaz. Toronto cephesinde bir diğer gelişme de yaklaşık 2 haftadır konuşulan Indiana ile yapılacak takas gerçekleşti ve yıldız oyuncu Jermaine O'neal'ı kadrosuna kattı. Jermaine bu sezon için 21.3 milyon dolar alacak. Toronto bu takas karşılığında Sloven Rasho Nesteroviç ve T.J Ford'u Indiana'ya yolladı.

Hiç yorum yok: