29 Temmuz 2008 Salı

Kötü değil ( ! )


" Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, yeni sezon öncesi satılan kombine bilet sayısının dün itibariyle 1717 olduğunu açıkladı. Kombine bilet satışlarının çok düşük olduğunu aktaran Soğancıoğlu, "1717 kombine satıldı ve 2.9 milyon YTL civarında gelir elde edildi. Rakamsal olarak çok kötü değil. 10 Ağustos tarihine kadar kombine satışlarımız sürecek. Bir kez daha söylüyorum. İnönü Stadı'nda bu sezon maçlarımızı oynamamız kesinleşti. Bu bakımdan kimse tereddüt etmesin ve Beşiktaş için kombinesini alsın. Taraftarımızı kombine bilet almaya davet ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. "

Ülkenin üç büyük klübünden birinde asbaşkansan, rakibin olan takımlar stad kapasitelerinin neredeyse yarısını kombine olarak satmış, satmaya da devam ediyorken ve binbir belirsizlik yaratıp da sadece 1717 tane kombine bilet satmayı becerip bu rakamın da kötü olmadığını iddia ediyorsan, kusura bakma ya hiç hesap kitap bilmiyorsun, ya polyannasın, ya da biletler satılsın diye ayak yapıyorsun demektir.

Bu arada sabah bazı yerlerde Beşiktaş'ın maçlarını Zeytinburnu ve Olimpiyat stadında oynanacağı, Erdoğan Soğancıoğlu'nun kombineler satılsın diye öyle söylediği konuşuluyor ki böyle birşey varsa eyvah eyvah diyorum sadece.

Hiç yorum yok: