9 Ağustos 2008 Cumartesi

Yetmedi mi ?



Son üç senedir Bursaspor'un açılış maçlarına Galatasaray davet ediliyor. Normalde açılış maçlarında oyuncular, seyirciler fazlaca agresif olmaz ki netice de bir hazırlık maçıdır sahandadır rakibi davet etmişsindir, biraz misafirperverlik gösterirsin. Ama Bursa açılışlarında bu durum tamamen ters mantıkla gelişiyor. Dün gece gene sezon açılış maçı oynandı, geçen senenin Güldüren'i, Egemen'i falan Bursa tarafında olmayınca zannettik ki maçta pek birşey olmaz. Tabi bu beklentiler stada canlı bağlanana kadar sürdü, tribünden devamlı ana avrat küfürler, maç içinde oyuncuların kader maçı gibi agresifliği ve sonunda sakatlanıp 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Ümit Karan, sakatlık herhangi bir darbeden gelmese de öncesinde yediği tekmeleri de insan ayrı bir yere koyamıyor. Dün bir de bunların üstüne İbrahim Yazıcı "seyircimiz herhangi kötü bir tezarühatta bulunmadı.Bence gayet güzel bir ortam vardı" dedi. Yayın aracındakiler mi bunca dakika küfür etti o zaman diye de düşünmüyor değil insan şu laflar üzerine. Terbiye beklemiyorum zaten de bari bu kadar arsız olmasalar.

Sezon öncesinde küfürü yedik, sakatımızı da verdik, yetmedi Özhan Canaydın'ı da gördük. Bir hazırlık maçından herhalde daha da fazla verim alınamazdı. Şu maçın yapımında, oynanmasında katkısı olan herkese sevgiler, saygılar.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Hıncal Uluç'un bu konu hakkındaki yorumunu duymak isterdim.

Büyük bir ihtimalle Galatasaraylı yöneticiler yöneticiler ile Bursasporlu yöneticilerin arasında belli bir iş hukuku var, birbirlerini onore ediyorlar.

Ya da nedir ben de anlamıyorum, 20 sene önce Hakan Şükür'ü onlardan aldık diye mi hala Bursaspor'la maç yapıyorlar.

Adsız dedi ki...

gs'ye herşey müstahak

Adsız dedi ki...

ne gerek var hazırlık maçında böylesine anlamsız bir zorlamaya?

hazırlık maçını da bursa'da yapmayıver birader...