25 Ağustos 2008 Pazartesi

Welcome Back

Bazı transferleri hiç anlamam. Herhangi bir sorunun sıkıntın yoktur, takımını da seversin ama başka bir klübe gidersin. Tıpkı zamanında Milan ve Shevchenko'da olduğu gibi. Londra'ya transfer olurken Shevchenko çocuklarının eğitimi dolayısıyla böyle bir karar aldığını söylemiş ve Chelsea'yle sözleşme imzalamıştı. Tabi Londra'nın puslu ve soğuk ortamında Milano'nun ateşini bulmak zor olunca Shevchenko'da da düşüşün kralı yaşanmıştı. 47 maç ve sadece 9 gol, Shevchenko'yu bilenler için kabul edilmesi zor bir performanstı, çok konuşuldu onun için, klüp sahibinin yüzünden kalıyor vs vs diye. Reserve ligde bile oynadı. Bu sene Milano'ya döneceği çok konuşuluyordu. Sonunda beklenen oldu ve Andriy Shevchenko tekrar evine geri döndü.



Milan için çok büyük kazanç olacaktır Shevchenko, forvet hattındaki büyük eksikliği neredeyse tribün çocuğu olan oyuncularıyla kapatmış oldular. Pato, Ronaldinho, Shevchenko, Borriello, Kaka ile çok sağlam ofansa sahip olacaklar. Bir de defans ve kaleci sorunlarını çözerlerse tadından yenmez bir takım olurlar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazının sonu bence herşeyi anlatıyor,Milanda ki en büyük problem defans ve kaleci,Arsenalden Sendorosu almışlar çare olsun diye ancak yeterli değil,bence iyi bi kaleci transferide şart...

Ferman