4 Ağustos 2008 Pazartesi

Sneijder & Robinho


Real için Emirates kupası kötü sonuçlar doğurdu. Geçen sene şampiyonlukta önemli pay sahibi olan ve Euro 2008'de güzel oyununu devam ettiren Sneijder dün oynanan Arsenal maçında Diaby'nin darbesiyle ciddi bir sakatlık geçirerek oyunu terk etmişti. Yazılanlara göre 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyormuş. Schuster'de '' durumu ciddi gözüküyor'' demiş. Kesin sonuç yapılacak olan testlerden sonra belli olacak. Bir diğer haberde blogda daha öncede bahsettiğim Robinho olayı. Robinho, Chelsea'ye gitmeyi kafasına iyice koymuş gözüküyor. Calderon ve Mijatovic'e Chelsea'ye gitmek istediğini bildirmiş. Mevcut kadroda yerine koyulacak bir adam yok, dengesiz bir isim olsada Real kadrosunda çok büyük bir silah Robinho.

Calderon seçilirken takıma kazandıracağına dair söz verdiği oyunculardan sadece Robben'i alabilmesi Kaka ve Fabregas için sürekli ret cevabı almasından sonra Ronaldo aşkına koca transfer sezonunu harcaması nasıl bir mantık anlamıyorum hala. Gözleri Ronaldo'dan başkasını görmüyor. Bu arada Ronaldo haberleri gündelik olarak çıkmaya devam ediyor 3 aydır olduğu gibi, ''gelmek istiyor-gelecek-Ferguson ile konuşacak'' şeklinde.

2 yorum:

Cenky dedi ki...

İçim yandı Sneijder'e. Umarım çabuk döner yoksa bu kafayla Real'in hali haraptan da öte.

Adsız dedi ki...

Çok yazık .. Çok dikkatsiz girmiş Diaby aynı Ayhan'ın geçen hazırlık maçında kırmızı kart gördüğü pozisyonda yaptığı bi hareket vardı o kastii yapılmıştı bu belki bilinçsizde olsa 6 ay öyle bi adam için çok kötü .. Allah sabır versin..