15 Ağustos 2008 Cuma

Spormax

Geçen sene Bez Bebek adlı dizinin kurbanı olan Premier Lig’i bu senede Fox alabilir diye futbolseverlerde büyük bir endişe vardı. Digiturk bu işkenceye izin vermedi bu sene. Premier Lig’in yayın haklarını aldılar. Gerçi Şansal Büyüka, Avrupa liglerinden yayınlanan maçlar Tsl ile çakışıyor -Tsl’nin reytinglerini düşüyor, bu maçlar yayınlanmamalı demişti geçen sene. Yayın haklarını şimdi Digiturk alınca hatırlayacağını sanmıyorum bu sözlerini. 78.kanalda yayın hayatına başlayacak Spormax’ta Premier Lig’in yanı sıra, Rusya-Brezilya liglerini de yayınlayacak. Bu arada TBL’de 2 sene boyunca Digiturk’e geçmiş. Yavaş yavaş her şey şifreli olmaya doğru gidiyor. İlk hafta maç programı şu şekilde Spormax kanalının ,

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Türkiye liglerini zaten aldınız biz garibanlar seyretmeyelim diye geçen sene brezilya ligi bu sene ingiltere dilerim allahtan bir gün batarsınız cine 5 gibi her şey para değil bu devirde mertçene geçen sene ve daha önceleri Fox TV nin yaptığı gibi fazla değil cumartesi 1 maç pazar günü bir maç halka açık yayınlanamazmı eğer durumum düzelse bile digitürk almam d smart alırım daha iyi gerçi 2010 da zaten d smart hakim olacak ya hiç olmazsa batmadan halkın gözünde azıcık bir yer edinirsiniz.

Adsız dedi ki...

en sevdiğim ligi de kaybettim. Herşeyi şifreli ve paralı yapın. Yakında soğutacaksınız milleti futboldan. Zaten türkiye ligini 10 yıldır kahve köşelerinde seyrediyorduk. Şimdi ingiltere sonra ispanya, italya derken futbol sadece zenginlerin seyrettiği bir spor olacak. Herkezi tabrik ediyorum.

Adsız dedi ki...

ntv nerdesin ntv ispanyayi birakma bari