19 Ağustos 2008 Salı

Kötü esnaf

Bir süredir bloga birşey yazamıyorum, bu dönem içinde aslında sadece bloga yazı yazmamak değil neredeyse hiçbirşey yapmıyor durumundayım. Hayat sadece çok acımasız, bunu tekrar tekrar gösteriyor, hiç de bıkmıyor bu tekrar gösterimlerden o da acaip bir durum. Umuyorum bundan sonra birşeyler daha iyi gidecek. Hiç değilse umabiliyorum artık.

Bugün Galatasaray'ın eski açık kombinelerinden almak adına stadın oraya bir arkadaşımla gittik. Gidecek arkadaşlara da bilgi olsun 19-24 Ağustos tarihleri arasında kombine satışı maç dolayısıyla yapılmıyormuş. Tabi bunu ne internet sitesinden ne de başka herhangi bir yerden duyurma gereğini hissetmediklerinden biz de o sıcakta boşu boşuna yol yapmış olduk. Konu zaten mantıksız, maç var diye satış yapmıyoruz nasıl bir gariplik anlamak mümkün değil, Denizli maçından alınacak kombineyle faydalanılmasın diye mi bu yapılıyor, biletler satılsın diye mi yapılıyor bilemiyorum da, yahu zaten bir maç kaçırmış durumda şu anda kombine alacak olanlar alsınlar sıcak para girsin kasaya, insanlar da mutlu olsun nedir yani çok mu zor? Bir de orada satış yapan kişilerde enteresan yahu soru soruyorsun, bir tanesi yüzüne bile bakmıyor, bir diğeri ukalaca tavırlar gösteriyor, sanırsın klübün sahibi o arkadaş da biz de orada kendisinden bize birşeyler bahşetmesini bekleyen tebaalarız. Sen orda görevlisin sadece yahu bu neyin afra tafrası hayret edilecek birşey. Velhasıl şu nemrutlukla dükkan açsa dükkanı batırır be insan. Pazartesi tekrar deneyecekmişiz, çıkarken öyle buyurdular.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

GS usul geregi satısa cıkacak bilet listelerini ve bilet adedini Biletix'e bildirmekle yükümlüdür.
Bunuda mac biletlerinin sistem girişlerinin yapılması için erken bildirmiştirler. Gelecek haftanın ilk pazartesi günü gidip kombinenizi alabilirsiniz. Hoşçakalın.

Telif Hakkı dedi ki...

usul öyleyse tamam ama keşke bi resmi siteye şu şu tarihler arasında şu nedenle kombine satışı olmayacak diye bir duyuru, bir de hafif de olsa gülümsemeyi becerecek bir satış temsilcisi koysalarmış :)

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe kombinesi aldım ama İstanbulda yaşamıyorum her hafta sonu 10 saat yol tepip Aydından İstanbula taşınacaz artık ama değer yav,asık suratlara,yorgunluğa,kombine sıralarında beklemeye,ayakta dikilip 90 da son nefesine kadar bağırmaya,sözün özü herşeye değer takım aşkı :)
Ferman