23 Kasım 2009 Pazartesi

Son 56 yılın en kötü Atletico Madrid’i



En son 1953-54 sezonunda lige bu kadar kötü başlamış Atletico… Lige 1 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyet ile başlamış takım. Bu sezon ise 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyette.


Sanchez Flores ise henüz galibiyetle tanışmış değil. Tabi Marbella maçlarını saymıyorum, o iki maçı kazanmıştı Atletico Madrid ama ağır siklet farkı var.



Athletic Bilbao deplasmanında mağlup olmaktan kurtulamayan Atletico, Vicente Calderon’da ki Real Madrid maçında ise son dakikalarda hareketlense de derbide yine mağlup olmuştu.

Eğer tribünde olduğu ve 1-1 berabere biten Mallorca maçını saymazsak ( ki hatırlarsak 9 kişi Mallorca 90. dakika da gol atıp maçı berabere bitirmişti ) Flores ligde yoluna 0/3 ile devam ediyor. Ama onu suçlamak zor. Çünkü elinde belki La Liga’nın en kötü defansı, kafası karışmış Kun Agüero ve hakkında yorum dahi yapmak istemediğim kadar dağınık bir orta saha var.

Özellikle böyle zor bir deplasman galibiyetine oldukça ihtiyaç duyulan bir durumdaydı Atletico ama son dakikada Pablo’nun yaptığırdığı saçma penaltı ile 1 puan dahi alınamadı maalesef.



Ligde önümüzde ki hafta Espanyol ile Vicente Calderon’da karşılşacak Atletico ve artık bu durumdan kurtulmak için yapılacak tek şey sadece ne şekilde olursa olsun kazanmak. Hatta Şampiyonlar Liginde hafta arası Kıbrıs adasından galibiyetle dönerse takım, büyük moral olur.

1953/54 LA LIGA

Hiç yorum yok: