23 Kasım 2009 Pazartesi

Kadro Dışı

Kadro dışı kalan futbolcu ne yapar?

Kadro dışı kalan futbolcu, bir çok kez şahit olduğumuz üzere takımla birlikte çalışmaz. Alışık olduğumuz söylemle kendisine tahsis edilen antrenör ile alt yapı tesislerinde falan çalışır.

Nerden çıktı bu peki?

Dün Kasımpaşa, Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Zaten bileti kesilmek üzere olan Hugo Broos, bu maçla elveda dedi Trabzonspor’a. Başka bir haber daha geldi Trabzonspor camiasından.

Egemen, Song, Sylva, Gökhan Ünal ve Engin Baytar kadro dışı bırakılmıştı.

Bu akşam yapılan antrenman’da bu kadro dışı kalan futbolcular Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gelip takımdan ayrı çalışmışlar.

Yönetim Kurulu ise bugün bu oyuncular ile ilgili şu açıklama yapılmış internet sitesinden;

‘’Bu arada yapılan değerlendirme sonucunda takıma katkıları açısından büyük beklenti içerisinde olduğumuz oyuncularımız Egemen Korkmaz, Rigobert Song, Tony Sylva, Gökhan Ünal ve Engin Baytar’ın sezon başından beri ve özellikle de son maçtaki formsuzlukları sebebiyle bir süre özel çalışmaları uygun görülmüştür. Bu oyuncularımızın eski performanslarını kazanarak yeniden takıma katkı sağlaması yönündeki beklentimiz sürmektedir. Alınan karar gereğince gündeme gelen kaptanlık konusu ve kadrodan ayrı çalışacak olan oyuncular hakkındaki nihai karar yeni göreve başlayacak olan teknik direktörün tasarrufuna bırakılacaktır.’’

Yani Ünal Karaman gelin oynayın derse, bu oyuncular sadece 1 gün kadro dışı kalmış olacaklar.

Sadri Şener’in aslında bu kararı bir anlık sinirle verdiği söyleniyor, yani bu oyuncuların kadro dışı olması çok uzun sürmeyebilir.

Aslında Trabzonspor’un bu sezon neden geçen sezondan kötü durumda olduğunun göstergesidir bu anlık verilen kararlar, bana göre.

Hiç yorum yok: