18 Kasım 2009 Çarşamba

Geçmiş Olsun Kaptan

Bilgilendirme : Arda Turan

Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.

Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir.

Galatasaray Futbol A.Ş.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/5359.php

Çok fazla endişelenmemek gerek açıkcası ama insan tedirgin oluyor doğal olarak. Geçen hafta okulda arkadaşım çok kötüyüm beni revire götür diyince götürmüştük mecburen. Hastaneye sevk ettiler, domuz gribi teşhisi kondu hastanede. 1 hafta dinlen, evden dışarı çıkma vs. tarzı önerilerle atlattı arkadaşım gribi. Çok ayrıntılı bilgi sahibi değilim hastalık hakkında- yaşadığım bir olaydan örnek veriyorum,içimi rahatlatmak için belki- ama Kaptan'da atlatacaktır bir an önce bu hastalığı. Sporcu bünyesi böyle bir hastalığı daha rahat atlatacaktır. Bu aralar sporcuların domuz gribi olduğu haberlerine sıkça rastlıyoruz. En son Maliano yazmış blogunda.

Kaptan'a geçmiş olsun diyoruz. Çok önemli bizim için her anlamda.

Hiç yorum yok: