15 Ağustos 2010 Pazar

Sevilla 3 - 1 Barcelona



Barcelona'nın bu kadar eksikle Sevilla karşısında galibiyet alamayacağını düşünüyordum. Dünde belirttiğimiz gibi oldukça eksik ve B takımı ağırlıklı bir kadroyla gidildi deplasmana. Takımın en büyük kozları Messi ve Zlatan olarak gözüküyordu mevcut kadroda. Guardiola maça Zlatan'la başladı ve Messi'yi yanında oturttu. İkinci yarının başında Zlatan yerini Messi'ye bıraktı. İlk yarıda beklenilen Sevilla etkisi yoktu sahada üstüne Maxwell'in harika pasında doğru koşuyu yapan Zlatan'ın attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı Barcelona. 2.yarıda ise oyuna ağırlığını koydu Sevilla genç Barcalılar karşısında. İlk önce Fabiano attı, oyuna sonradan giren iki isim Kanoute-Negredo işbirliği ise 2.golü getirdi. 3.golde de yine Kanoute imzası vardı.

Rövanş maçında ''esas oğlanlar''ın takıma döneceğini düşünürsek Barca galibiyete daha yakın taraf. İkinci maçta Barca'nın kazanacağını tahmin ediyorum ama kupa için gereken skor avantajıyla mı bu işi yapacaklar, göreceğiz işin o kısmını.

Bahisklavuz forumlarından Diego yakalamış bu arada ayrıntıyı. Habertürk internet sitesi bu gece oynanan maçı Kral Kupası maçı sanıyor. Copa Del Rey ve Süper Kupa arasındaki farkı bilmeden haber yapılmış. Kral Kupasını Sevilla alalı bayağı oldu o ayrıntıyı geçelim Süper Kupa'nın 2 ayaklı olduğunu bilmeden kupayı Sevilla'nın kazandığını söylemişler. Tebrik ediyoruz bu üstün bilgilerinden dolayı.


Hiç yorum yok: