7 Ağustos 2010 Cumartesi

Del Bosque'ye Tepki



Dünya Kupasının sahibi İspanya 11 Ağustos'ta Meksika ile oynanacak olan hazırlık maçı için kadrosunu açıkladı. Del Bosque'nin açıkladığı kadroda 7 Barcelona'lı oyuncunun bulunması Barca cephesini oldukça rahatsız etmiş. Bunun sebebi ise 14 Ağustos'ta İspanya Süper Kupasının ilk maçında Sevilla karşısına çıkacak olmaları. Messi'nin Arjantin Milli takımına çağrılması da onları sinirlendiren diğer durum şu an için. Barca'ya yakın gazeteler olan Sport ve Elmundo Skandal ve Kabul edilemez başlıklarıyla çıkmışlar dün. Meksika'nın başında da aynı sorun var aslında. Chivas'ın Libertadores final nedeniyle Meksika hocası Enrique Meza, Chivas'lı oyuncuları kadrosuna dahil etmedi bu maç için.

İspanya'nın kadrosu şu şekilde olacak maçta ;

Kaleci : Iker Casillas (Real Madrid) and Victor Valdes (Barcelona).

Defans : Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Villarreal), Gerard Pique (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona) and Monreal (Osasuna).

Orta Saha: Xabi Alonso (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Cazorla (Villarreal), Cesc Fabregas (Arsenal), Xavi (Barcelona) and Soriano Bruno (Villarreal.)

Forvet : Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Navas (Sevilla), Mata (Valencia), Villa (Barcelona) and Llorente (Athletic).

Hiç yorum yok: