6 Mayıs 2010 Perşembe

Kasap Totti


İtalya Kupası 1-0'lık sonuçla Inter'in oldu. 2 hafta önce Lazio taraftarına yaptığı hareketten sonra yüzü gülmeyen Totti ve tayfasına bir darbede Inter'den geldi kupada. Milito, derslik bir vuruşla maçı getiren golü attı. Maçın önüne geçen olaylar ise sertlikler sebebiyle geldi. Özellikle Totti ve Taddei nasıl kemik kırarız diye bayağı düşünmüşler ve bunu maçta uygulamaya geçirdiler. Totti'nin Balotelli'ye attığı tekme hayvanlıktan öte bir olay değil. Bayrak adam, yenilgiyi kabullenmeme bu şekilde olmaz. İsyan edersin, yeri gelir kırmızını görürsün tepki koyduğunu kanıtlarsın. Ama ''Adam'' gibi yaparsın bu işi. Yaptığının, yaptıklarının futbolla açıklanacak tek bir tarafı yok Totti'nin hatta Taddei'nin.

Götünü kaldırıp Balotelli'yi yakalayamadığı için peşinden koştu, Balotelli çalım atarken kafasına koyduğu hayvanlığı yaptı Totti. Karşındaki futbolcunun kariyerini etkileyecek hareketi, bilerek yapmak tanımlayacak kelime var aslında ama bu blogda daha önce kullanmadık öyle bir üslup. Kırmızıdan öncede Milito'ya kasıtlı girip sarı kart almıştı, Motta'nın da kafasına dokundurmuştu ayaklarını. Pazzini ve Milito'nun koyduklarının etkisi olsa gerek bu hareketler.

Yancısı Taddei'de maçın sonlarında önüne gelen mavi-siyahlı formalı herkese daldı. Maçın sonunda Muntari'nin baldırına bastı ama en güzel cevabı kupa kaldırılırken almışlardır herhalde.

Hiç yorum yok: