20 Mayıs 2010 Perşembe

İspanya Kadrosundan Gidenler


De Gea - Diego Lopez - Azpilicueta - Senna - Negredo - Guiza ve Cazorla. Bu 7 isim Del Bosque'nin 23 kişilik kadrosunda kendilerine yer bulamadılar. Busquets'in kadroda kalması ve Negredo'nun gönderilmesi dışında şaşırtan bir karar olmadı beni. Torres ve Villa'nın alternatifleri Pedro ve Bilbao'lu forvet Llorente olacak turnuva boyunca. Valdes, ilk kez böylesine büyük bir organizasyonda Milli takımda kendisine yer buldu. Yine çok ters olaylar olmazsa oynama şansı bulamayacak ama bu bile gelişmedir kendisi adına.

23 kişilik kadro şu isimlerden oluştu ;

Goalkeepers: Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel Reina (Liverpool), Víctor Valdés (Barcelona).

Defenders: Joan Capdevila (Villarreal), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Carlos Marchena (Valencia).

Midfielders: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi Hernandez (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Arsenal), Javi Martínez (Athletic).

Forwards: Jesus Navas (Sevilla), David Silva (Valencia), Juan Manuel Mata (Valencia), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Barcelona), Pedro Rodriguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic).

Hiç yorum yok: