16 Mayıs 2010 Pazar

Inter Şampiyon


- İtalya'da son haftaya kalan şampiyonluk düğümü çözüldü. Inter, deplasmanda Sıena'yı 1-0 ile geçerek şampiyonluğunu ilan etti. Üst üste 5, toplamda 18. şampiyonluğunu kazanmış oldu bu sayede Inter.

- Roma, Chievo önünde Vucinic ve De Rossi'nin harika füzesi ile işi ilk yarıda bitirince tüm gözler Siena-Inter maçına çevrildi. Ekdal ve Maccarone ile 2 kez çok tehlikeli bir şekilde Inter kalesinde tehlike yarattı Siena ilk yarıda. Birde son anlarda Julio Cesar'ın heyecandan-stresten elinden kaçırdığı bir pozisyon var. Onun dışında Inter tüm oyunu rakip yarı alanda oynadı. Eto'o-Milito-Cambiasso ve Balotelli ile kaçan pozisyonlardan sonra Milito skoru tayin etti ve Inter'i şampiyonluğa ulaştırdı. De Rossi'nin golünü kaçırmayın...

- Cambiasso ve Zanetti ikilisi yine harika bir oyun ortaya koydular 90 dakika boyunca. Zanetti, Chivu girene kadar sol tarafta geçit vermedi, Chivu girdikten sonra ise orta alanda her zaman alıştığımız oyunu sahaya yansıttı. Maradona'ya selam göndermek lazım tekrardan.

- Bu sezon attığı gollerle Inter'in yüzünü güldüren Milito, kariyerindeki ilk lig şampiyonluğuna ulaştı.Milito'nun 30 yaşına geldiği gerçeğini atlamamak lazım. Bu kalitedeki bir isim için geç kalmış bir şampiyonluk sevinci oldu.

- Şampiyonlar Ligi finalinde, duble yapmış 2 takım karşılaşacak en büyük kupa için. Gönlümüz her zaman olduğu gibi Jose Mourinho'da yana. Şampiyonluk sonrası direk soyunma odasının yolunu tuttu Jose bugün. Esas sevinci 22 mayıs gecesine bırakıyor herhalde.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

umarım şampiyonlar ligini de alırlar..moriho bence tüm kupaları hak ediyor
interin lig boyunca attığı unutulmaz golleri
http://www.iddaalive.com/