9 Mayıs 2009 Cumartesi

Ankaragücü 0-1 Galatasaray

Maçla ilgili çok birşey yazasım yok aslında. Bir çok kişi belki hücum hattını beğenmiştir vesairedir ama bu kadar laubalilik yakışmıyor. Tüm maç boyu Arda, Lincoln, Ayhan hep varyete peşinde koştular. Açıkcası yakışmadı bu durum ve gene 1 farkla kazandık ocak ayından beri 2 farkla kazandığımız maç yok, bu maç da erkenden golü bulmamıza rağmen gene 2.yi bulamadık. Bülent Korkmaz'ın geçmişine saygım sonsuz, bu takıma en çok ruh veren adamlardan biridir ama gel gör ki teknik direktör olarak maalesef sınıfta kalmaya devam ediyor. Altıncılığa bile düşme ihtimalinin olduğu bir maçta bu kadar ciddiyetsizliğin ve buna müdahale etmemenin açıklaması yok.

Bu maçla ilgili son söz; Nonda'yı 89'da hele Kewell'ı 90+2 de oyuna sokuyorsan kusura bakma ama Bülent hoca, bir an önce bırak bu işi. Kewell girdikten sonra özellikle takip ettim, ayağına top gelmeden maç bitti, yaklaşık 30 metre koştu. Nedir yani düşünce, genç çocuk da maç atmosferi mi yaşasın istiyorsun, amaçlanan nedir? Şu değişikliğin izahatı yok. Yok yani ..

Lig nefis bir şekilde karıştı, kalitesiz ama çok heyecanlı bir lig yaşanıyor. Kalan 3 hafta içinde 3 takım şampiyonluk, 3 takım avrupa, 6 takım ise küme düşmeme mücadelesi veriyor. Tek bir maçta bile puan kaybeden çok şey kaybedecek, hata yapan gidecek, bu heyecan hakikaten uzun zamandır yoktu.

Hiç yorum yok: