27 Mart 2009 Cuma

Reklamla bağlan hayata ...


Geleceğin sağbeki olması beklenirken, yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası gece hayatıyla beraber kendine bakmaması ve form tutsun diye alt liglerde kiralık olarak verilmesine rağmen gittiği hiçbiryerde tutunamamasıyla futboldan uzaklaşan Alper, paralar suyunu çekince (ki babasıyla kendisinin röportajlarında çok feci gaflar mevcuttur) çareyi Galatasaray'a çamur atıp vefasızlıkla suçlamakta bulmuştu. Uefa kupasında aldığı madalyayı satışa çıkardı. Sonrası zaten malum kanal kanal gezmeler, sabahları yayınlanan kadın programlarında çıkıp show yapmalar, telefon bağlantılarında yardım istemeler, buram buram demogoji kokan kurgu röportajlar vs ile satış duyurusu itinayla yapıldı ve Galatasaray'ın vefasızlığından dem vuruldu. Basın elbette konunun üzerine düşecekti ve üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. İlk açık arttırma başarısız oldu ve 200 milyar teklif eden kişinin böyle bir parası olmadığı anlaşıldı ki oradaki açık arttırma da ayrı bir komedidir iki kullanıcı günlerce fiyat arttırıp 200 milyar'a kadar çıkıp sonra 5 ytl daha arttırmayıp başka birisine (!)yar etmişlerdi. Birkaç program daha ve madalya tekrar Doğan grubunun hemalhemsat.com'unda satışa sunuldu. Doğan grubunu da tebrik etmek lazım verdikleri destekten ötürü.

Müjdeler olsun ki sonunda murada erildi ve showtv'nin haberine göre madalya satıldı istenen fiyata, bundan sonrası artık kendisine kalmış, umarım bu sefer önceki hatalarından bir ders çıkarır ve hazıra dağ dayanmayacağının farkına varır ve ona göre hareket eder. Euro, dolar yükselişte vs iken nakit parayı iyi değerlendirsin. Bir dahaki sefere ağlamak da iş yapmaz.

Yıldırım Bosnaspor'da bile oynadığı dönemde beyoğlundan çıkmayıp gece hayatı yüzünden forma şansı bulamamış bir oyuncuya karşı Galatasaray'ın daha ne yapması gerekiyordu o da ayrı bir konu ya neyse..

Aile resmindeki sol baştaki amca'da tam konuya uygun enfes bir poz vermiş.

Hiç yorum yok: