20 Mart 2009 Cuma

Raul'u ıskalamak


Del Bosque bugün yaptığı basın toplantısında aday kadroyu açıkladı. Fenerbahçeli Guiza kadroda olduğu için artık Del Bosque'nin büyük bir hoca olduğunu düşünüyordur. Madrid medyasının baskısına rağmen Raul'un kadroya alınmaması şaşırtıcı bu seneki performansıyla bence kesinlikle kadroyu hakediyordu. Madrid sembolü Raul'u bu seneki iyi performansına rağmen tercih etmeyip form olarak yerlerdeki bir Guiza tercihi olası bir aksi sonuçta "Yeniköy kasabı"nın başını çok ağrıtır.

KALECİLER

Jose Manuel Reina (Liverpool); Iker Casillas ( Real Madrid ); Diego López (Villarreal)

SAVUNMA

Raul Albiol (Valencia); Alvaro Arbeloa (Liverpool ); Joan Capdevila (Villarreal ); Juanito (Real Betis Balompi); Carlos Marchena (Valencia ); Gerard Piqué ( Barcelona); Sergio Ramos (Real Madrid )

ORTA SAHA

Xabier Alonso (Liverpool ); Sergi Busquets ( Barcelona); Santiago Cazorla (Villarreal); Xavi Hernández ( Barcelona); Andres Iniesta ( Barcelona); Albert Riera (Liverpool ); David Silva (Valencia); Marcos Senna (Villarreal)

FORVET

Daniel Güiza (Fenerbahçe); Fernando Llorente (Athletic Club); Fernando Jose Torres (Liverpool ); David Villa (Valencia )

Hiç yorum yok: