27 Mart 2009 Cuma

Bülent Uygun show


Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde katıldığı panelde ilginç açıklamalar yaptı. "İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah" diyen Uygun, kentte gece hayatının olmamasının kırmızı beyazlıların başarısında önemli rol oynadığını söyledi. Sivas'ta alkol satan büfelerle iletişim halinde olduğunu belirten genç çalıştırıcı, "Herhangi bir oyuncum içki aldığında, haberim oluyor. Gerekli uyarıyı yapıyorum" dedi. İzmir kulüplerinin başarısızlığında gece hayatının rolü olabilir. Pavyona giden oyuncumun ensesine tokat vurmak için hemen arkada dururum. Futbolcu limiti aşmadan eğlenecek. İzmir'e de benim gibi disiplinli bir teknik direktör gelmeli"diye konuştu.
.
Tamam kabul, ilgi çekmeyi seviyorsun geçen seneki ağlak pozların üstüne sulu zırtlak şiir denemelerin yetmedi bu sene tam gaz devam ediyorsun da yetmedi mi be Bülent Uygun?
Daha geçen haftalarda yaptığın saçma sapan "5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz, 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz" " Türbülent sistemi" "Arsene Wenger gelsin burda antrenörlük yapsın kolaysa" falan filan açıklamalarınla zaten kapasiteni göstermiştin tekrar tekrar kafamıza vurmana gerek yoktu. Sonrasında şakaydı eheh, yok ben başkasını kastetmiştim aslında falan desen de yine de kurtaramamıştın paçayı. Peki bu ne şimdi ? Sivas'ta içki satan az yer var onlarla da irtibat halindeyim casus gibi oyuncumu takip ederim bana hemen haber verirler falan mı demek istiyorsun, İstanbul'daki oyuncuların hepsi alemci, sarhoş olduklarını mı söylüyorsun, bunca zaman bu adamlar nasıl şampiyonluk elde etti o zaman arkadaş. Bu herşeyi de dine, inanca bağlama olayı da son dönemlerde iyice tuttu gerçekten.
Hadi herşeyi geçtim İzmir'deki klüplerin ekonomik şartlarını, yönetimsel ayrılıklardan kaynaklı zorlanmalarını tüm ülke bildiği halde bunu gece hayatına bağlamak da neyin nesi, yoksa AKP iktidarı döneminde bilinçaltına daha da işlenmeye çalışılan "Gavur İzmir" e inancı sağlam biri mi gerekiyor? Bir de üstüne İzmir'de çalışan tüm meslektaşlarına atılan çamur da cabası. Gerçi Arsene Wenger'e laf atmış adamın İzmir'deki herhangi bir hocaya laf atması da şaşırtmamalı.
.
Boş adamsın be Bülent Uygun

Hiç yorum yok: