27 Eylül 2010 Pazartesi

Galatasaray 3 - 1 İBB



Kötü oyuna rağmen alınan 9 puanın ardından 4'te 4 yapmak için tüm şartlar hazırdı Ali Sami Yen'de. Genelde şansımızın tuttuğu İbb, Arda dışında önemli bir eksik olmaması, düşünün Kewell bile yabancı kontejanına takıldı. Genelde 6-7 eksik ve 3-4 yabancıya alışık bir takım taraftarı için ilginç bir durum. As kadroya çok yakın bir şekilde maça çıktı Galatasaray. Akılları kurcalayan ise daha önceki maçlarda oynanan kötü oyundu. Serkan Kurtuluş-Milan Baros ikilisi sayesinde harika bir 20 dakika izledik. Milan Baros'un yok artık dedirten 3.golü de geldikten sonra rahat maç izleme keyfine kavuştuk uzun bir zaman diliminden sonra.

Sabırsızlıkla ilk 11'e girmesini beklediğimiz Cana'yı bu sefer istediğimiz yerde gördük. Ayhan'la beraber başladılar maça. Baros'a yaptığı asist, top ayağında olan arkadaşlarını sürekli eliyle uyarması ve aldığı topları tekte olumlu kullanmasıyla tamamdır dememize rağmen gördüğü sarı kartın ardından yavaş yavaş düşmeye başladı oyundan. 2.yarıda ceza sahası içinde uzaklaştıramadığı topun ardından da Rijkaard tarafından oyundan alındı. Tam anlamıyla beklediğimiz performans olmasa bile yanında Cana oynayan Ayhan'ın yükselen performansı bize bazı işaretler verdi. Her türlü Mustafa Sarp'tan daha iyi olduğunu bize gösterdi. Zaten Sarp girdikten sonra oynadığımız oyun çok açık ve net ortada.


6'da 6 yapma şansımız var önümüzdeki 2 haftada. Fakat Karabük çok sağlam ilerliyor Emenike-Cernat önderliğinde ve Baros'un haftaya olmayacağı söyleniyor. Takım yine ilerde Kewell'dan medet umacak bu günleri tekrar tekrar yaşamamıza rağmen tek önlem M.Batdal ve doğal olarak her Galatasaray'lı futbolcunun yaşayacağı sakatlık döneminde şu an.

Hiç yorum yok: