3 Eylül 2010 Cuma

Cevad Prekazi # 2


Başkan Adnan Polat bu gece Ntvspor'da Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in konuğu oldu. Rıdvan ve Güntekin'in zaman zaman soramadığı sorular haricinde güzel bir program oldu. Gece ilerleyen saatlerde program hakkında yazı gelecek. Dünkü Prekazi meselesinden başlayalım biz. Dün gece yazdığım postta Prekazi'ye karşı büyük bir ayıba imza atıldığını ve Polat'ın doğru bir açıklama yapmazsa gözümdeki değerinin düşeceğinden bahsettim.

Adnan Polat'ın söylediği ; oyuncunun Rijkaard tarafından kasetleri izlendikten sonra onaylandığı ama 4 senede 30 maça çıkmasından dolayı şüphe olduğu yönündeydi. Oyuncu 2 menajeri ve Prekazi ile İstanbul'a geliyor. A.Polat'ta, Prekazi'de oyuncunun bonservisinin elinde olduğunu söylüyor. Görüşme sırasında 4 senede 30 maç çıkma olayına net bir cevap alınamıyor. Menajerler kulüp idaresi- ile ilgili sorunlar diyerek geçiştirmeye çalışmış. Pazarlıklar sırasında ise 1 milyon istenmiş oyuncunun bonservisine ama söylenenler oyuncunun bonservissiz olduğu yönünde. Menajerler açıktan para istemiş benim anladığım kadarıyla, hatta A.Polat'ta parayı kime vereceğiz diye sorduğu zaman menajer bize demiş. Daha sonra fiyatta birden artınca transferden vazgeçilmiş. Açıkçası bonservissiz bir oyuncunun menajerine böyle bir para verilmemesi doğru bir hamle. Oyuncu kötü çıksa komisyon ! adıyla bel altı vurulabilirdi.

Burada Prekazi'nin kırgınlığı büyük olasılık menajerlerin kendisini doldurmasından, pazarlık aşamasından haberi olmamasından geliyor. Bu kırgınlığın aşılacağını düşünüyorum, kimsenin Prekazi'yi üzme hakkı yok gereksiz yere. Fakat ortada çok ilginç bir durum var, madem transfer görüşmesi yapıldı, oturuldu konuşuldu bu görüşme neden resmi siteden yalanlandı ?

Hiç yorum yok: