3 Eylül 2010 Cuma

Adnan Polat'ın Açıklamaları

Adnan Polat'ın Ntvspor'da yaptığı açıklamalar bazı yerleri hariç oldukça tatmin etti beni. İlk başlarda çok rahat gözükmese bile konuştukça açıldı Başkan ve herkesin merak ettiği konulara cevap verdi. Programda gözüken en büyük eksi ise Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in A.Polat'ın cevapları sırasında sorulması gereken soruları sormamaları oldu aşağıda değiniriz bu eksik sorulara. A.Polat'ın açıklamalarına Ntvspor.net'ten ulaşabiliyoruz. Ben program sırasında not aldığım olumlu gördüğüm ve bunun dışında kafama takılan bazı yerler oldu ;

- Ntvspor.net'te Ahmet Çakar-Hıncal Uluç ile ilgili konular konulmamış ama Başkan'ın anlattıklarına bakılırsa ortada çok büyük iftiralar var. Kısaca konu başlıklarını özetlemek gerekirse yaşı küçük kızlar, bir oda dolusu kız, uyuşturucu partisi ve kasetlerden bahsedildi. A.Polat bu konuda gerekli cevapları verdi bana kalırsa. Nasıl bir ortam varmış futbol dünyasında anlamak cidden çok zor şu konuşulanları duydukça. Sağlam hayal gücü lazım bu senaryoları oluşturmak için.

- A.Polat'ın en önemli itirafı ise 2 senedir başarısız olunduğunu kabul etmesi ve 1.sorumlu benim demesiydi yayında. Karpaty maçını şansa bağlayıp, 60 metreden gelen top Hakan'ın omzuna çarpıp gol yarattı demesi ise Facebook açıklaması ile beraber en talihsiz sözleriydi Başkan'ın. Peki senin attığın golde stoper kayıp düşmeseydi diye sormak lazım. Mevcut kadro ile Karpaty'yi eleyebileceği düşünülmüş ve Avrupa'ya bu yüzden havlu attık Ağustos ayında.

- Arda-Atletico konusunda ise aklıma takılan olay ; A.Polat Arda ile kendisinden habersiz görüşüldüğünü söylüyor ve ortada böyle bir durum var ise Uefa'ya şikayet etmeliyiz diyor. Rıdvan ve Güntekin'in bu sırada sorması gereken ama soramadığı soru ise Emana-Annan konusunda Galatasaray'da böyle davranmadı mı, oyuncular size gelmek istediklerini söyledi ama Rosenborg teklif yok açıklaması yaptı olmalıydı ama bu soruyu duyamadık.

- Transferler konusunda Dünya Kupasını bekledik dedi ama beklenen soru yine gelmedi. Zaten Dünya Kupası'nda parlayan bir ismi almak için + 4-5 milyon fazladan vermek gerekir hadi onu geçtim alınan oyuncuların hiçbirisinin Dünya Kupası'nda olmaması ilginç.

- Transferlerin hepsinde Rijkaard'ın onayının olduğu söylendi. Sadece Serdar Özkan ve Musa için ya tutarsa tarzı düşünülmüş. Musa içinde M.Topal örneğini verdi, zamanında onuda almıştık diyerek. Cana konusunda Gerets'in aranıp,fikrinin sorulması benim hoşuma gitti. Misimovic'in 3 tercih arasında ilk sırada olduğu söylendi insan bir sorar diğer iki alternatif kimdi diye. Ibrıcıc ve Emana'dır herhalde o alternatifler ama Başkan'ın ağzından duysaydık keşke. Başkan'ın Misimovic'ten bahsettiği dakikalarda Bosnalı yıldızdan çok aşırı bir beklentisi olduğunu gördük.

- Fatih Tekke konusunda ise yanlış yapılmış. Fatih'in menajeri ile görüşüldüğünü ama şartların uymadığını söyledi Başkan. Rijkaard'ın forvet istememesinden dolayı üstünde durulmamış olabilir ama çok uç şartlarda gelmedi Fatih Tekke Beşiktaş'a. 750 bin euro takımına, 750 bin ise kendisine verileceği açıklandı Beşiktaş tarafından. Geçen sene forvetsizlikten bu kadar çekmişken, Fatih gibi bir alternatifi kaçırmanın acısını çekmeyiz umarım.

Hiç yorum yok: